nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Master Human Resource Management

De masteropleiding Master Human Resource Management flexibel en snel thuis volgen? Via Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over de meest interessante thuisstudies, cursussen en trainingen in de categorie Masterprogramma’s. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of anderzijds toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken meteen kwalitatieve thuiscursussen en studies van Hollandse onderwijsaanbieders als NCOI en wie weet begin jij volgende week al met een master thuisstudie Master Human Resource Management! Op een flexibele manier studeren, een gratis proefles volgen, en uitstekende vakdocenten. Deze masteropleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €4200,00 bij onder andere NTI.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Volledig online studeren.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In december 2023 aantrekkelijke acties.

Vergelijking van thuisstudies Master Human Resource Management december 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMaster Human Resource Management12 maanden€4200,00Meer informatie
Master Human Resource Management vanuit huis volgen

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Master Human Resource Management thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat er ook bij jou speelt, er is ontzettend veel mogelijk! Het is gewoon een kwestie van doen. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Met onze vergelijker check & vergelijk je een breed spectrum van studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein Masterprogramma’s? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Master Human Resource Management. Met deze masteropleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder strakke deadlines. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige baan, andere interesses en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Kiezen voor een masteropleiding Master Human Resource Management is niet moeilijk. In het stappenplan van ons studie-team leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben je enthousiast? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt het lesmateriaal doornemen en huiswerk inleveren. Uiteraard wordt je bijgestaan door een ervaren docent.
 6. Na het afronden van de studie volgt natuurlijk een passende diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele prijzen Master Human Resource Management thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online master thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, iPad of smartphone. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. In de regel heb je een persoonlijke begeleidervoor ondersteuning en advies. De opleiding Master Human Resource Management is er al vanaf €4200,00 bij o.a. NTI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige mentor van NTI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Meer en meer jongeren kiezen voor een studie aan huis. De aanwezige flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen is een belangrijke reden. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn doelen? Hieronder vind je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Master Human Resource Management thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de masteropleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Master Human Resource Management: studeren op de momenten wanneer het jou past. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Kort daarna worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De masteropleiding duurt ongeveer 12 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn er in principe voor iedereen. Ben je op zoek naar een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In sommige gevallen is een dergelijke Master Human Resource Management vooropleiding een harde eis. Een andere methoden kan zijn een 21 plus examen of een bepaald certificaat. In de gratis studiegids lees je ruime info inzake de toelatingseisen van deze masteropleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van scholen zoals Laudius zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Hogeschool E3. Verder krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een officieel branchediploma als NL Actief. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
De meeste instellingen geven ook een Master Human Resource Management klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Wat minder positief is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via internet vind je snel de belangrijke documenten voor jouw masteropleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via deze portalen is er een verzameling geplaatst van webinars, oefeningen, geluidsbestanden, het lesmateriaal, oefenexamens, video’s. In dat systeem upload je ook huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-master-human-resource-management

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2023

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het aanbod in studies is enorm. Onder andere Basiskennis Natuurwetenschappen t/m Fins, en sinds kort dus ook de Master Human Resource Management zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling matcht met mijn situatie? Hierna vind je de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: 15 dagen gratis op proef!
 2. LOI: Betaalbaar, zonder verrassingen
 3. NTI: Veel taalcursussen
 4. Laudius: Vak-experts met jarenlange ervaring in onderwijs of bedrijfsleven
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een echte thuisstudie Master Human Resource Management online versneld volgen kan voor een bedrag van €4200,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste zaken mag je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Opmerking: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (december 2023). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • Het traject is geschikt voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het moet gaan om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) tot een max van €15k.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Overigens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via jouw werkgever afronden is dus voor jullie beide relevant. Doorgaans is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Master Human Resource Management. Ga eens om tafel met jouw manager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Mis jij kennis op het gebied van human resource management? Wil je je op masterniveau hierin verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Human Resource Management te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier HRM te analyseren in organisaties, te adviseren over de inrichting van strategisch HRM en verbeteringen uit te voeren. Na afloop ontvang je een waardevol certificaat en kun je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in je werk.

Daarom kies je voor Master Human Resource Management van het NTI:

 • In 12 maanden af te ronden
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten
 • Begeleiding door ervaren vakdocenten
 • Inclusief vakliteratuur

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie