nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Master Management and Innovation

De masteropleiding Master Management and Innovation thuis volgen met goede begeleiding? Met onze vergelijker lees je alles over talloze thuisopleidingen en studies in het vakgebied van Masterprogramma’s. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Beginnen als ZZP’er? Of simpelweg toe aan volledig iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk meteen professionele thuisopleidingen van Hollandse opleiders als Fontys en ga meteen aan de slag met een master thuisstudie Master Management and Innovation! Een opleiding die past bij je denkniveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en uitstekende vakdocenten. Deze masteropleiding kun je al volgen vanaf €4200,00 bij bijvoorbeeld NTI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Behulpzame docenten.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In juli 2024 aantrekkelijke acties.

Alle thuisstudies Master Management and Innovation juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMaster Management and Innovation12 maanden€4200,00Meer informatie
Master Management and Innovation zelf thuis volgen

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Master Management and Innovation op afstand volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er bij jou ook speelt, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. In de vergelijker check je een breed spectrum van cursussen en beroepsopleidingenwaardoor jij je doelen kan bereiken. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Masterprogramma’s? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Master Management and Innovation(duaal of voltijd). Binnen deze masteropleiding verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, vrijetijdsbesteding en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Starten met een masteropleiding Master Management and Innovation is zo gepiept. In onderstaand schema van onze studie-specialisten geven we hierop een korte toelichting:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is het wat je had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en examens doen of projecten uploaden. Zoals je mag verwachten wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijzen Master Management and Innovation thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online master thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe komt dit? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel lesmaterialen vind je in jouw digitale leeromgeving, bijvoorbeeld op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten benodigd. Normaal gesproken zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou door het traject helpen. De opleiding Master Management and Innovation kan men aanschaffen vanaf €4200,00 via bijv. NTI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een professionele mentor van NTI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot aantal werkenden investeren in hun carrière met een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en de variatie in thuisopleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en is het niveau niet te hoog? Onderstaand geven we antwoord op de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Master Management and Innovation thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de masteropleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Master Management and Innovation: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je bij veel aanbieders à la minute de digitale studiestof. Niet veel later krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De masteropleiding is vaak af te ronden in plusminus 12 maanden. Meestal kan je het ook sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Heb je interesse in een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Dikwijls is hier een passende Master Management and Innovation vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Echter kan het ook gaan om een 21-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis studiegids tref je de benodigde specificaties omtrent de toelatingseisen van deze masteropleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsinstellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze opleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Wittenborg University of Applied Sciences. Ook kan je ook rekenen op een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Daarmee kan een (toekomstig) werkgever zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Diverse instanties faciliteren ook een Master Management and Innovation klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer achtergrondinformatie en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dat portaal raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw masteropleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In deze speciale omgeving kun je terecht voor ondermeer video’s, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, webinars, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Je kunt hier ook projecten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-master-management-and-innovation

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het aanbod in studies is enorm. Dat gaat van Masterclass Entrepreneurship tot HBO Training ontwikkelen, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Master Management and Innovation zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland rijmt met mijn aspiraties? Hieronder behandelen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Samenwerking met toonaangevende organisaties
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: Voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als onderwijsinstellingen in het reguliere onderwijs
 4. Laudius: Op elk moment starten met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een hoogwaardige thuisstudie Master Management and Innovation online volgen kan al vanaf €4200,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze onderdelen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Belangrijk: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie waarbij je competenties leert voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie is relevant voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (jaarlijks), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De reden hiervoor? Het bedrijf waar je werkt heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarnaast zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een studie, training of cursus via je werk beginnen heeft dus veel verschillende voordelen. Binnen veel organisaties mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Master Management and Innovation. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Mis jij kennis op het gebied van innovatiemanagement? Wil je je op masterniveau hierin verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Management and Innovation te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier meer over innovatie van producten, diensten en businessmodels, strategisch management en duurzame innovatie. Erg nuttig voor wie innovatieve processen in een organisatie wilt kunnen initiëren en vormgeven. Na afloop ontvang je een waardevol certificaat en kun je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in je werk.

Daarom kies je voor Master Management and Innovation van het NTI:

 • In 12 maanden af te ronden
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten
 • Begeleiding door ervaren vakdocenten
 • Inclusief vakliteratuur

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie