nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Master Marketingmanagement

De masteropleiding Master Marketingmanagement op afstand volgen? Via deze thuisstudie vergelijker tref je tientallen thuisstudies en cursussen gerelateerd aan Masterprogramma’s. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je jouw eigen baas worden? Of anderzijds zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk meteen tientallen relevante thuisopleidingen en cursussen van erkende afstandsopleiders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en begin morgen al met een master thuisstudie Master Marketingmanagement! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en uitstekende vakdocenten. Deze masteropleiding kun je al volgen vanaf €4200,00 bij onder andere NTI.

 • Zelf je studie indelen.
 • Volledig online studeren.
 • Volop feedback van je docent.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In juli 2024 scherpe kortingen.

Vergelijk thuisstudies Master Marketingmanagement juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMaster Marketingmanagement12 maanden€4200,00Meer informatie
Master Marketingmanagement op eigen tempo thuis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Master Marketingmanagement online thuis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat jouw niveau ook is, voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Onze thuisopleiding-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Met behulp van onze website tref je ontzettend veel thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Masterprogramma’s? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Master Marketingmanagement(duaal of voltijd). In deze masteropleiding verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Uitstekend te combineren met werk of een andere opleiding, sportactiviteiten en jouw familie.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Beginnen met een masteropleiding Master Marketingmanagement is online snel te regelen. Hieronder geven we hierop een korte toelichting:

 1. Selecteer de gewenste opleider en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alles in orde is krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en opdrachten inleveren. Zoals je mag verwachten wordt je geholpen door een erkende docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een diploma of getuigschrift. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de huidige kosten van een Master Marketingmanagement thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online master thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Wat is hiervan de reden? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel lesmaterialen kun je digitaal raadplegen op jouw PC, smartphone of iPad. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Natuurlijk bestaat er een mentor of coach die jou kan helpen. De opleiding Master Marketingmanagement kun je bestellen vanaf €4200,00 bij bijv. NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een professionele begeleider van NTI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Meer en meer jongeren kiezen voor een studie aan huis. De maximale vrijheid en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan men zomaar ineens een studie starten, en past het bij mijn doelen? Hierna besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Master Marketingmanagement thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de masteropleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Master Marketingmanagement: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je dikwijls dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De masteropleiding kost je circa 12 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt hoeft het niet eens zo lang te duren. Even studeren op een lager pitje? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Ambieer je een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een toepasbare Master Marketingmanagement vooropleiding wel een minimum. Een andere methoden kan zijn een 18+ examen of een specifiek overgangsbewijs. Via de site van de onderwijsinstelling lees je alle noodzakelijke details betreffende de toelatingseisen van deze masteropleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van instellingen als bijvoorbeeld Nationale Handelsacademie (NHA) dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. We kunnen dus zeggen dat deze afstandopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Aeres MBO. Daarbij behaal je met een thuisstudie vaak een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Zodoende laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Meerdere aanbieders hebben ook een Master Marketingmanagement klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Een negatief punt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Het gros van de opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via internet download je alles wat je nodig hebt voor jouw masteropleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. Met jouw online lesomgeving tref je zaken als geluidsbestanden, oefenexamens, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefeningen, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-master-marketingmanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit loopt van Basisopleiding Verpleegkundige tot Schuldhulpverlening, en uiteraard ook de Master Marketingmanagement zelfcursus. Welke onderwijsinstelling past bij mijn situatie? In de beschrijving hierna vind je de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Met een ruim aanbod hobbycursussen.
 2. LOI: Handige live webcolleges
 3. NTI: Ruime keuze in opleidingen
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Flexibel studeren (thuis & klassikaal)
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een echte thuisstudie Master Marketingmanagement online versneld volgen is realistisch vanaf €4200,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze onderdelen kun je aftrekken:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Niet vergeten: er gelden strenge regels (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepscursus die gericht is op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisstudie is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (jaarlijks) en nooit hoger dan €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Wat is daarvan de reden? Jouw werkgever kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via de werkgever starten kan voor meerdere partijen een win zijn. Regelmatig is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Master Marketingmanagement. Ga eens om tafel met jouw manager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Mis jij kennis op het gebied van marketingmanagement? Wil je je op masterniveau hierin verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Marketingmanagement te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier meer over strategisch marketingmanagement, online marketing en communicatiestrategie. Je leert onder andere een sterk merk te creëren en digitale marketing strategisch in te zetten. Na afloop ontvang je een waardevol certificaat en kun je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in je werk.

Daarom kies je voor Master Marketingmanagement van het NTI:

 • In 12 maanden af te ronden
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten
 • Begeleiding door ervaren vakdocenten
 • Inclusief vakliteratuur

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie