nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Brancheopleiding Particulier onderzoeker

De mbo opleiding Brancheopleiding Particulier onderzoeker zelfstandig vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijker tref je talloze thuisopleidingen en studies in de categorie Brancheopleidingen. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je jouw eigen baas worden? Of juist een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Doorzoek en vergelijk moeiteloos goede opleidingen en thuisstudies van Nederlandse afstandsopleiders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een mbo thuisopleiding Brancheopleiding Particulier onderzoeker! Een studie die past bij jouw niveau, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze mbo opleiding kun je al volgen vanaf €455,58 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Uitstekende docenten.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In juli 2024 voordelig geprijsd.

Alle thuisstudies Brancheopleiding Particulier onderzoeker juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIBrancheopleiding Particulier onderzoeker12 maanden€455,58Meer informatie
Brancheopleiding Particulier onderzoeker zelf thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Brancheopleiding Particulier onderzoeker op afstand volgen

Zoek je een andere baan? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe jouw situatie er ook uitziet, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Op deze plek kom je in aanraking met een breed spectrum van zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die aansluiten op jouw wensen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Brancheopleidingen? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Brancheopleiding Particulier onderzoeker(duaal of voltijd). Via deze mbo opleiding verdiep jij je volledig in het vak, zonder strakke deadlines. Dit gaat erg goed samen met werk of een andere opleiding, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Aan de slag gaan met een mbo opleiding Brancheopleiding Particulier onderzoeker is online snel te regelen. In het stappenplan van ons studie-team geven we hierop een korte toelichting:

 1. Klik op een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Wanneer alle privé-gegevens kloppen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesmaterialen doorkijken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Logischerwijs krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijs Brancheopleiding Particulier onderzoeker thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online mbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. De meeste lesstof check je simpelweg digitaal met een computer, iPad of smartphone. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken ze met minder dure docenten. In de regel bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Brancheopleiding Particulier onderzoeker is er nu al vanaf €455,58 via bijvoorbeeld NTI. De kosten worden gevormd door:

 • De studiestof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De examens (soms op locatie).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de Nederlanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn ambities? In het gedeelte hieronder behandelen we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Brancheopleiding Particulier onderzoeker thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de mbo opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Brancheopleiding Particulier onderzoeker: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je dikwijls dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms is dit optioneel). De mbo opleiding is vaak af te ronden in grofweg 12 maanden. In veel gevallen kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Het is niet erg als je er langer over doet.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit varieert per studie en opleider. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn er in principe voor iedereen. Betreft het een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Normaal gesproken is een bepaalde Brancheopleiding Particulier onderzoeker vooropleiding wel een minimum. Als alternatief vragen ze vaak een 18-plus toets of een bepaald certificaat. In de gratis brochure tref je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze mbo opleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van onderwijsaanbieders als onder andere LOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze diploma’s gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij ABC Hogeschool. Mogelijk krijgen deelnemers soms een speciaal branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma zal de buitenwereld zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Meerdere instellingen bieden ook een Brancheopleiding Particulier onderzoeker klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder fijn: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Vrijwel alle opleiders werken met een online leeromgeving. Daar vind je snel alles wat je nodig hebt voor jouw mbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In de digitale leeromgeving zijn de volgende documenten te vinden: webinars, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, video’s, oefeningen. Ook kan je opdrachten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-mbo-brancheopleiding-particulier-onderzoeker

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het aanbod in studies is enorm. Dit varieert van Toerisme- en recreatiemanagement t/m MBA Financieel management, en tegenwoordig dus ook de Brancheopleiding Particulier onderzoeker zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen relevant is voor mijn ambities? Hierna vergelijk jij zelf de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 100% examengarantie
 2. LOI: Opleidingen in elke denkbare richting, zowel thuis als klassikaal
 3. NTI: Erkende opleidingen, bekende naam
 4. Laudius: Je ontvangt 2 jaar lang gratis updates
 5. Thuiscursus.nl: Moderne leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Naast je baan een thuisstudie Brancheopleiding Particulier onderzoeker online versneld volgen kan voor een bedrag van €455,58. Maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De volgende zaken kun je aftrekken:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Houd er rekening mee: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepscursus waar je kennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie draagt rechtstreeks bij aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het betreft een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (jaarlijks). Als plafond is €15000 ingesteld.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een erkende studie via de werkgever doen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Steeds vaker mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Brancheopleiding Particulier onderzoeker. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Wil jij onderzoek doen naar onregelmatigheden bij concurrentiebedingen, ziekteverzuim of achtergronden van kandidaten voor een vacature? Dan is de opleiding Particulier onderzoeker van NTI MBO-College echt iets voor jou! Tijdens de opleiding Particulier onderzoeker leer je discreet en integer onderzoek doen. Schrijf je vandaag nog in en start morgen met de opleiding Particulier onderzoeker.

Daarom kies je voor Brancheopleiding Particulier onderzoeker van het NTI:

 • Iedere dag starten!
 • Inclusief lesmateriaal
 • Branche-erkende opleiding

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie