nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MBO Effectief verkopen

De mbo opleiding MBO Effectief verkopen comfortabel vanuit huis volgen? Aan de hand van Thuisstudiezoeken.nl tref je toonaangevende thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Marketing – Communicatie en Sales. Een nieuwe stap in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of gewoon toe aan volledig iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk heel eenvoudig populaire thuiscursussen en studies van toonaangevende onderwijsinstellingen als Fontys en schrijf je vandaag nog in voor een mbo thuisopleiding MBO Effectief verkopen! Een passende opleiding voor iedereen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en topdocenten uit het vak. Deze mbo opleiding is beschikbaar vanaf €372,00 bij onder andere LOI.

 • Zelf beslissen over je studietempo.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Het laagste lesgeld.
 • In juli 2024 voordelige tarieven.

Aanbieders thuisstudie MBO Effectief verkopen juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMBO Effectief verkopen3 maanden€372,00Meer informatie
MBO Effectief verkopen vanuit huis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding MBO Effectief verkopen thuis digitaal volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, het aanbod is ontzettend groot! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze site kan helpen bij het vinden van een studie. Met onze vergelijker vind je een ruim aanbod studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie MBO Effectief verkopen(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze mbo opleiding doe je belangrijke kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met dagelijkse werkzaamheden, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Het deelnemen aan een mbo opleiding MBO Effectief verkopen is eenvoudiger dan jij denkt. In het bijgaande stappenplan vind je alle details:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Lijkt het wat? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op zelfgekozen momenten de lesstof erbij pakken en examens doen of projecten uploaden. Uiteraard krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een diploma of getuigschrift. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actueel tarief MBO Effectief verkopen thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online mbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe komt dit? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online op jouw computer, iPad of smartphone. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken ze met minder dure docenten. Vaak heb je een persoonlijke begeleiderdie jou gedurende de studie helpt. De opleiding MBO Effectief verkopen is er al vanaf €372,00 via LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de werkenden kiezen voor een studie aan huis. De vrijheid en het enorme aanbod maakt het ook steeds gemakkelijker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het niveau niet te hoog? In de volgende paragraaf behandelen we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige MBO Effectief verkopen thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn mbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus MBO Effectief verkopen: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof is grotendeels digitaal. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je bij veel aanbieders binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (niet verplicht bij alle studies). De mbo opleiding is vaak af te ronden in ongeveer 3 maanden. Meestal kan het een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Korte opleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Gaat het om een HBO-studie of master? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Dikwijls is hier een toepasbare MBO Effectief verkopen vooropleiding vereist. Men kan ook kiezen voor een 18+ examen of een ECV-certificaat. In de gratis studiegids tref je de benodigde specificaties inzake de toelatingseisen van deze mbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van aanbieders zoals bijvoorbeeld LOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zo weet je dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Curio. Ook behaal je met een thuisstudie vaak een gerenommeerd branchediploma zoals fitness trainer A. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Flink wat onderwijsinstellingen hebben ze mogelijkheid voor een MBO Effectief verkopen klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, meer individuele begeleiding en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder fijn: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In deze omgeving check je belangrijke info rondom jouw mbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account kan men ook terecht voor praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, geluidsbestanden, video’s, oefeningen, webinars. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-mbo-effectief-verkopen

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit loopt van Cursus Pools tot een opleiding als HBO Projectmanagement IPMA-D, en tegenwoordig dus ook de MBO Effectief verkopen zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling past bij mijn persoonlijke wensen? Bijgaand beschrijven we kort de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Duizenden tevreden studenten
 3. NTI: Veel taalcursussen
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. Thuiscursus.nl: Duizenden tevreden studenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Zelf een thuisstudie MBO Effectief verkopen online versneld volgen kan voor een bedrag van €372,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De belangrijkste factoren mag je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Opmerking: er gelden strenge regels (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een volwaardige opleiding die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. We sommen dit nog even voor je op:

 • De studie levert een bijdrage aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er is sprake van een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt beslaan het minimum van €250 (jaarlijks), oplopend tot €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via jouw bedrijf volgen is dus een win-win situatie. Standaard kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding MBO Effectief verkopen. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Verkopen is een vak apart. Een vak dat je kunt leren! In de Kort MBO-opleiding Effectief verkopen leer je alles wat je moet weten en kunnen om succesvol te zijn als verkoper. Hoe voer je bijvoorbeeld een effectief verkoopgesprek? Hoe herken je koop- en weerstandssignalen en hoe ga je hiermee om? Ook verkoopdoelstellingen, offertetechniek en prijsberekeningen komen aan bod.

Na het afronden van deze korte opleiding heb je je commerciële en promotionele vaardigheden naar een hoger niveau gebracht. Je bent in staat om effectiever en met meer succes te verkopen. 

Wil je hierna verder studeren? Kies dan voor de volledige MBO 4-opleiding (Junior) accountmanager. Na afronding van dit korte MBO-programma kun je vrijstelling aanvragen voor de gelijknamige modules uit de MBO-opleiding, voor zover deze inhoudelijk overeenkomen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie