nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MBO Information security

De mbo opleiding MBO Information security vanuit huis volgen? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je de beste thuisopleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie ICT. Een nieuwe stap in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of gewoon een cursus om je kennis te verbreden? Pak dit moment en vergelijk zonder problemen veel gekozen thuiscursussen en studies van respectabele aanbieders van thuisstudies als Nationale Handelsacademie (NHA) en wie weet begin jij volgende week al met een mbo thuisopleiding MBO Information security! Een opleiding die past bij je denkniveau, een prettige online leeromgeving, en fantastische praktijkdocenten. Deze mbo opleiding kan jij volgen vanaf €285,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Geen vast studieschema.
 • Digitale leeromgeving.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In juni 2023 goedkoop aangeboden.

Opleiders thuisstudie MBO Information security juni 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMBO Information security3 maanden€285,00Meer informatie
MBO Information security vanuit huis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding MBO Information security thuis digitaal volgen

Groeien binnen je bedrijf? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is ontzettend veel mogelijk! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze site helpt met het vinden van de juiste studie. Hier vergelijk je een grote variëteit aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Verder groeien binnen het domein ICT? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie MBO Information security(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze mbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Uitstekend te combineren met een baan, vrijetijdsbesteding en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis studeren?
Kiezen voor een mbo opleiding MBO Information security gaat sneller dan je denkt. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of probeer een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Ben jij overtuigd? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: zelf je studietijd indelen en de lesmaterialen doorkijken en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je bijgestaan door een erkende docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele kosten MBO Information security thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online mbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat daar de reden voor is? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten bekijk je gewoon online, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, iPad of smartphone. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding MBO Information security is er al vanaf €285,00 via bijvoorbeeld LOI. De kosten worden gevormd door:

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de Nederlanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige MBO Information security thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn mbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus MBO Information security: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Kort daarna krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is niet altijd verplicht). De mbo opleiding heeft een studietijd van plusminus 3 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit varieert per studie en opleider. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Dikwijls is hier een specifieke MBO Information security vooropleiding noodzakelijk. Een andere methoden kan zijn een 18 plus-examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis brochure bekijk je de verdere details over de toelatingseisen van deze mbo opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders als bijvoorbeeld Scheidegger zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit wil zeggen dat deze thuisopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij SVO Vakopleiding food. Mogelijk levert de instelling vaak een serieus branchediploma zoals fitness trainer A. Bij afronding van een kortlopende cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de instellingen hebben ze mogelijkheid voor een MBO Information security klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer sociale interactie, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Er zijn vaste startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden een online leeromgeving. Op deze plek vind je snel de essentiële informatie voor je mbo opleiding en heb je contact met jouw docent. Via deze portalen vind je onder andere het lesmateriaal, oefeningen, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, webinars. Je kunt hier ook projecten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-mbo-information-security

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2023

Op afstand studeren is enorm populair. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Bijvoorbeeld HBO Social work tot en met Koreaans, en je kunt nu dus ook kiezen voor de MBO Information security zelfcursus. Welke onderwijsinstelling past bij mijn doelen en wensen? Hieronder vind je een opsomming met de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Locaties door heel Nederland
 2. LOI: Vakkundige docenten
 3. NTI: Voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als onderwijsinstellingen in het reguliere onderwijs
 4. Laudius: Erkende opleidingen en diploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkervaring en stage mogelijk
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie MBO Information security online versneld volgen doe je vanaf €285,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste kosten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Tip van de specialist: er zijn wel strenge voorwaarden (juni 2023). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een studie die van belang is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus draagt direct bij aan jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het betreft een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De gemaakte studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per 12 maanden). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Waarom? Je manager heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een zelfstudie via de werkgever doen is dus voor beide partijen interessant. Vaak wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding MBO Information security. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

De opleiding MBO Information security legt in korte tijd een basis voor een functie in ICT-beheer. Je leert o.a. over informatiesystemen, netwerken en beveiliging.Dit korte MBO-programma is onderdeel van de volledige MBO-opleidingen MBO ICT-beheerder en MBO Medewerker ICT-beheer. Het diploma kan onder voorwaarden worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen bij doorstroom naar de volledige MBO-opleidingen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie