nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MBO Coördinator beveiliging

De mbo opleiding MBO Coördinator beveiliging op afstand volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker check & vergelijk je de beste thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein Handhaving en Security. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of misschien een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Doorzoek en vergelijk direct tientallen relevante zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse onderwijsaanbieders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en start vandaag nog met jouw mbo thuisopleiding MBO Coördinator beveiliging! Een passende opleiding voor iedereen, studiematerialen online toegankelijk, en de beste docenten. Deze mbo opleiding is te bestellen vanaf €1104,00 bij LOI.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Volledig online studeren.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In juli 2024 goedkoop beginnen.

Vergelijk thuisstudies MBO Coördinator beveiliging juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMBO Coördinator beveiliging12 maanden€1104,00Meer informatie
NTIMBO Coördinator beveiliging18 maanden€893,97Meer informatie
MBO Coördinator beveiliging online vanuit huis

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding MBO Coördinator beveiliging thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat je denkniveau ook is, het aanbod is ontzettend groot! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze thuisstudie-vergelijker is een ideaal vertrekpunt. Hier vind je honderden thuisstudies, taal- en hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Handhaving en Security? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie MBO Coördinator beveiliging(duaal of voltijd). Door het volgen van deze mbo opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, altijd waar en wanneer jij wilt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je werk, andere interesses en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis studeren?
Van start gaan met een mbo opleiding MBO Coördinator beveiliging is niet ingewikkeld. In het bijgaande stappenplan vind je alle details:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. De studie kan beginnen: op zelfgekozen momenten de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Logischerwijs heb je regelmatig contact met een vakkundige docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele prijzen MBO Coördinator beveiliging thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online mbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat daar de reden voor is? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Vaak is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding MBO Coördinator beveiliging kun je bestellen vanaf €1104,00 via LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de medewerkers willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en het enorme aanbod maakt het ook steeds gemakkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? Hieronder lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige MBO Coördinator beveiliging thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de mbo opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus MBO Coördinator beveiliging: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De mbo opleiding kun je afronden om en nabij de 12 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het soms nog een stuk sneller. Onverwachte drukte? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Veel beroepsopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Betreft het een HBO / WO opleidingstraject? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In sommige gevallen is een passende MBO Coördinator beveiliging vooropleiding vereist. Een andere methoden kan zijn een 21 plus examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure kun je terecht voor de verdere details betreffende de toelatingseisen van deze mbo opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van aanbieders zoals bijvoorbeeld Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Je mag er dan op vertrouwen dat deze opleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Zuyd Hogeschool. Verder zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij een deel van de (hobby)cursussen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kan jij laten zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Flink wat instellingen geven ook een MBO Coördinator beveiliging klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer individuele begeleiding en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dat portaal bekijk je de meest handige tools voor je mbo opleiding en heb je contact met jouw docent. In de digitale leeromgeving vind je onder andere oefeningen, het lesmateriaal, webinars, oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-mbo-coordinator-beveiliging

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit loopt van Bedrijfsorganisatie tot een opleiding als Certificaat Beveiliging B, en tegenwoordig dus ook de MBO Coördinator beveiliging zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn wensen en situatie? In het volgende overzicht benoemen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Studeren in jouw eigen tempo
 2. LOI: Al vanaf 1923 toegankelijk onderwijs voor iedereen
 3. NTI: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 4. Laudius: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een echte thuisstudie MBO Coördinator beveiliging online volgen kan al vanaf €1104,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Jouw studiekosten mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Let op: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een volwaardige opleiding die gericht is op jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus of studie levert een bijdrage aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt beslaan het minimum van €250 (per 52 weken), en maximaal €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Je werk / collega kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Ook kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een zelfstudie via je werk beginnen is dus voor beide partijen interessant. In de regel kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding MBO Coördinator beveiliging. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

De opleiding MBO Coördinator beveiliging is een goede keuze voor iedereen die een leidinggevende functie in de beveiliging wil. Met deze beroepsgerichte opleiding behaal je het officiële diploma Coördinator beveiliging. Je doet examen via de SVPB en de LOI. Met het diploma op zak kun je aan de slag als coördinator beveiliging bij allerlei soorten bedrijven of organisaties, van Schiphol tot de overheid.

De opleiding MBO Coördinator beveiliging is volledig erkend door het ministerie van OCW en voldoet aan de meest recente eisen vanuit de overheid. Het diploma dat je haalt, is dan ook op alle fronten erkend. Daarmee zien werkgevers je graag komen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie