nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MBO Intercedent

De mbo opleiding MBO Intercedent digitaal volgen? Geholpen door deze thuisstudie vergelijker kom je in aanraking met tientallen thuiscursussen en studies in de categorie Human Resource Management – HRM. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je jouw eigen baas worden? Of bijvoorbeeld toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende onderwijsaanbieders als Scheidegger en begin morgen al met een mbo thuisopleiding MBO Intercedent! Een studie die past bij jouw niveau, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze mbo opleiding is te koop vanaf €1900,80 bij onder andere LOI.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In juni 2023 voor een voordelige prijs.

Vergelijk thuisstudies MBO Intercedent juni 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMBO Intercedent24 maanden€1900,80Meer informatie
MBO Intercedent zelf thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding MBO Intercedent flexibel thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat jouw niveau ook is, het aanbod is ontzettend groot! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze site is een handige manier om te beginnen met zoeken. Hier vergelijk je een breed spectrum van thuiscursussen en opleidingen (beroeps) om jouw volgende doel te realiseren. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Human Resource Management – HRM? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie MBO Intercedent(duaal of voltijd). In deze mbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zonder strakke deadlines. Je kunt het prima combineren met een drukke baan, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Starten met een mbo opleiding MBO Intercedent is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben jij overtuigd? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je overal aan voldoet, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt de stof doornemen en examens doen of projecten uploaden. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een ervaren docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Hoeveel kost een MBO Intercedent thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online mbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat daar de reden voor is? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw macbook, ipad of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Natuurlijk is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding MBO Intercedent wordt al aangeboden vanaf €1900,80 bij o.a. LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot aantal mensen zien hun kansen in een zelfstudie. De aanwezige flexibiliteit en de uitgebreide database met cursussen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe gaat het precies in z’n werk, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder bespreken we kort de meest gestelde vragen over zelfstandige MBO Intercedent thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de mbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus MBO Intercedent: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Kort daarna wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De mbo opleiding heeft een studietijd van om en nabij de 24 maanden. Dikwijls zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Even studeren op een lager pitje? Het is niet erg als je er langer over doet.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en veel taalstudies zijn er in principe voor iedereen. Wil je je aanmelden voor een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Vaak is een relevante MBO Intercedent vooropleiding een harde eis. Soms kan er worden gekozen voor een 21-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de folder van de school achterhaal je de benodigde specificaties aangaande de toelatingseisen van deze mbo opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsinstellingen als bijvoorbeeld Nederlands Talen Instituut (NTI) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze diploma’s gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Landstede groep. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een officieel branchediploma als branchediploma pedicure. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Daarmee laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Flink wat scholen bieden ook een MBO Intercedent klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: de interactie met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Wat minder positief is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn vaste startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Via dit systeem vind je alles wat je nodig hebt voor jouw mbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In dit systeem kan men ook terecht voor het lesmateriaal, video’s, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, webinars, oefenexamens. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-mbo-intercedent

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2023

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit loopt van HBO Introductie in de media tot bijvoorbeeld Feel Good Work, en uiteraard ook de MBO Intercedent zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen relevant is voor mijn privé situatie? In onderstaande paragraaf benoemen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Locaties door heel Nederland
 3. NTI: Hoge kortingen op soft- en hardware via Surfspot
 4. Laudius: Online bibliotheek
 5. Thuiscursus.nl: Hulp bij het kiezen van een studie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een professionele thuisstudie MBO Intercedent online volgen kan al vanaf €1900,80. Maar het kan nog goedkoper. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze zaken mag je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Houd er rekening mee: niet elke studie komt in aanmerking (juni 2023). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een opleidingwaarbij je competenties leert voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • De studie een meerwaarde is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten zijn ten minste €250,00 (per jaar) tot een max van €15k.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe komt dit? Jouw werkgever heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Steeds vaker kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding MBO Intercedent. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Als intercedent ben je een echte spin in het web. Heeft een opdrachtgever een marketingspecialist nodig voor twee maanden? Jij regelt het. Moet er morgen een hele ploeg productiemedewerkers klaarstaan? Geen probleem! Als intercedent weet je keer op keer de juiste persoon voor de juiste functie te vinden. Een leuke en afwisselende baan waarin je sociale vaardigheden heel belangrijk zijn.Als intercedent kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een uitzendbureau, maar ook reïntegratiebureaus of bureaus op het gebied van werving, selectie en detachering maken graag gebruik van jouw kennis en kunde. Je bent een kei in het voeren van gesprekken, bent volledig op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en weet precies met welke administratieve zaken je te maken krijgt. Waar je ambitie ook ligt, na de MBO-opleiding Intercedent ligt de arbeidsmarkt voor je open.De opleiding MBO Intercedent is volledig erkend door het ministerie van OCW.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie