nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MBO Logistiek teamleider

De mbo opleiding MBO Logistiek teamleider op afstand volgen? D.m.v. Thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je de beste thuisopleidingen en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied MBO Basisopleidingen. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of gewoon iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Doorzoek en vergelijk probleemloos kwalitatieve thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een mbo thuisopleiding MBO Logistiek teamleider! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze mbo opleiding is te koop vanaf €540,00 bij bijvoorbeeld NTI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In juli 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht thuisstudies MBO Logistiek teamleider juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMBO Logistiek teamleider6 maanden€540,00Meer informatie
MBO Logistiek teamleider online vanuit huis

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding MBO Logistiek teamleider zelfstandig thuis volgen

Wil jij promotie maken? Ambieer je een nieuwe baan? Wat je denkniveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. In de vergelijker check & vergelijk je een ruim aanbod cursussen en beroepsopleidingenom jouw volgende doel te realiseren. Verder groeien binnen het domein MBO Basisopleidingen? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie MBO Logistiek teamleider(duaal of voltijd). In deze mbo opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, zonder strakke deadlines. Het is goed te doen samen met dagelijkse werkzaamheden, hobby’s en het gezin + de kids.

Hoe werkt het precies?
Beginnen met een mbo opleiding MBO Logistiek teamleider is online snel te regelen. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies de optie voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je overal aan voldoet, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de kosten van een MBO Logistiek teamleider thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online mbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel lesmaterialen check je simpelweg digitaal met jouw PC, smartphone of iPad. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder dure docenten. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding MBO Logistiek teamleider is er al vanaf €540,00 via o.a. NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de Nederlanders willen een thuisstudie volgen. De vrijheid en het enorme aanbod maakt het alleen maar leuker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het niveau niet te hoog? In het gedeelte hieronder bespreken we kort de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige MBO Logistiek teamleider thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de mbo opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus MBO Logistiek teamleider: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Een paar dagen later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms is dit optioneel). De mbo opleiding heeft een studietijd van zo’n 6 maanden. In de praktijk kan je het ook sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Het is niet erg als je er langer over doet.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat verschilt per studie. (Hobby)cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat het om een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Meestal is een passende MBO Logistiek teamleider vooropleiding noodzakelijk. Een andere methoden kan zijn een 18 plus-examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Op de website van de aanbieder bekijk je aanvullende informatie aangaande de toelatingseisen van deze mbo opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van scholen als onder andere LOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze thuisstudies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Van Hall Larenstein. Daarnaast levert de instelling vaak een waardevol branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij een deel van de (hobby)cursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijsinstellingen hebben ook een MBO Logistiek teamleider klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, meer directe feedback van je docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je moet jouw agenda erop aanpassen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via internet vind je snel alles wat je nodig hebt voor jouw mbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In de digitale leeromgeving is er een verzameling geplaatst van het lesmateriaal, webinars, praktijkvoorbeelden, video’s, geluidsbestanden, oefenexamens. Je kunt hier ook projecten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-mbo-logistiek-teamleider

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Van Kindervoedingsadviseur tot een studie als Horecaportier, en dus ook de MBO Logistiek teamleider zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn wensen en situatie? In het volgende overzicht benoemen we de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Zonder extra kosten langer studeren (tot tweemaal de studieduur)
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: Vandaag nog beginnen met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Je eigen thuisstudie MBO Logistiek teamleider online versneld volgen doe je vanaf €540,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze zaken mag je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Belangrijk: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een volwaardige opleiding die belangrijk is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. De belangrijkste details:

 • De opleiding is gericht op jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De kosten die je opvoert zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden) en nooit hoger dan €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Wat is daarvan de reden? Het bedrijf waar je werkt heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via jouw werkgever afronden heeft dus veel verschillende voordelen. Vaak mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding MBO Logistiek teamleider. Ga eens om tafel met jouw manager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Ben jij geïnteresseerd in het beroep van logistiek manager? Het is een verantwoordelijk beroep waarvoor je goede leidinggevende skills nodig hebt. Als logistiek teamleider zijn magazijnbeheer en leidinggeven belangrijke onderdelen van je beroep. Daarnaast zorg jij voor een fijne sfeer op de werkvloer en zorg je voor het behalen van de doelen van jouw team. Het werk is zeer afwisselend. Lijkt jou het werk van een logistiek teamleider interessant? Vraag dan de gratis studiegids aan of schrijf je direct in!

Daarom kies je voor MBO Logistiek teamleider van het NTI:

 • In 6 maanden af te ronden
 • Geen vooropleiding nodig
 • Inclusief lesmateriaal

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie