nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MBO Luchtvaartdienstverlener

De mbo opleiding MBO Luchtvaartdienstverlener op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Met www.thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je talloze thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te komen binnen het domein MBO Basisopleidingen. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of meer een cursus om je kennis te verbreden? Pak dit moment en vergelijk probleemloos tientallen relevante thuisopleidingen van erkende aanbieders van thuisstudies als Nationale Handelsacademie (NHA) en wie weet begin jij volgende week al met een mbo thuisopleiding MBO Luchtvaartdienstverlener! Zelf je studietempo bepalen, up-to-date lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze mbo opleiding kun je al volgen vanaf €682,88 bij een opleider als NTI.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Volledig online studeren.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Praktijkgericht studeren.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In juli 2024 goedkoop beginnen.

Aanbieders thuisstudie MBO Luchtvaartdienstverlener juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMBO Luchtvaartdienstverlener6 maanden€682,88Meer informatie
MBO Luchtvaartdienstverlener thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding MBO Luchtvaartdienstverlener thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ambieer je een nieuwe baan? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze vergelijkingssite kan helpen bij het vinden van een studie. Met onze vergelijker vind je een scala aan cursussen en beroepsopleidingenwaarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein MBO Basisopleidingen? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie MBO Luchtvaartdienstverlener(duaal of voltijd). Aan de hand van deze mbo opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast dagelijkse werkzaamheden, muziek of sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Inschrijven voor een mbo opleiding MBO Luchtvaartdienstverlener is niet ingewikkeld. In het onderstaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben je enthousiast? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt je lesstof bestuderen en toetsen / examens maken. Uiteraard wordt je geholpen door een ervaren docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt je beloond met een diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele prijzen MBO Luchtvaartdienstverlener thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online mbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie bekijk je gewoon online op een telefoon of PC (ook tablets). Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Vaak heb je een persoonlijke begeleiderdie jou gedurende de studie helpt. De opleiding MBO Luchtvaartdienstverlener kun je al volgen vanaf €682,88 via NTI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De lesstof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een professionele mentor van NTI.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Kies voor een erkende thuisstudie

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Veel volwassenen geven de voorkeur aan een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de enorme keuze in studies en cursussen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn ambities? In de volgende paragraaf besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige MBO Luchtvaartdienstverlener thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn mbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus MBO Luchtvaartdienstverlener: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen 1 week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms kan het alleen met digitale middelen). De mbo opleiding kun je afronden plusminus 6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat jouw voorkeur uit naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Vaak is een dergelijke MBO Luchtvaartdienstverlener vooropleiding een harde eis. Als alternatief vragen ze vaak een 21-plus toets of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis studiegids tref je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze mbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van aanbieders zoals onder andere Fontys worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat jouw behaalde diploma gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Hotelschool The Hague. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een waardevol branchediploma als NEVI. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Zo maak jij kenbaar dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Diverse onderwijs-bedrijven geven ook een MBO Luchtvaartdienstverlener klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder fijn: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn vaste startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Het gros van de opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Op deze plek bekijk je alles wat je nodig hebt voor jouw mbo opleiding en kan je overleggen met de docent. Via deze portalen zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, praktijkvoorbeelden, oefeningen, webinars, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-mbo-luchtvaartdienstverlener

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld Kinderyoga tot bijvoorbeeld MBA module Kostencalculatie, en tegenwoordig dus ook de MBO Luchtvaartdienstverlener zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen matcht met mijn ambities? Hieronder kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Met speciale online hoorcolleges
 3. NTI: Studiekosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting
 4. Laudius: Studeren via jouw online campus
 5. Thuiscursus.nl: Waardevolle diploma’s
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een professionele thuisstudie MBO Luchtvaartdienstverlener online versneld volgen is mogelijk vanaf €682,88. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Opgelet: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een volwaardige opleiding die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De belangrijkste details:

 • De cursus of studie is geschikt voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • Jouw totale kosten zijn minimaal €250,00 (jaarlijks) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Het doen van een deeltijd studie is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoezo? Je werk / collega plukt ook de vruchten van jouw kennis. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding volgen via jouw werkgever is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Soms mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding MBO Luchtvaartdienstverlener. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Wil je een opleiding Luchtvaartdienstverlener volgen? Maar heb je geen tijd om stage te lopen of voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een volledige mbo-opleiding? Volg de mbo basisopleiding Luchtvaartdienstverlener van NTI. Je verdiept je tijdens de opleiding Luchtvaartdienstverlener in luchtvaartterminologie en in veiligheid en leert hoe je passagiers het beste van dienst kunt zijn. Ook aan bod komen de onderwerpen cultuur en topografie, zodat je je goed kunt verplaatsen in de leefwerelden van mensen van over de hele wereld. Na deze basisopleiding kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleiding Luchtvaartdienstverlener. Wil je meer weten over de MBO Luchtvaartdienstverlener? Vraag onze gratis studiegids aan. 

Daarom kies je voor MBO Luchtvaartdienstverlener van het NTI:

 • In 6 maanden af te ronden
 • Je hoeft geen stage te lopen
 • Erkende onderwijsinstelling

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie