nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MBO Marketing research

De mbo opleiding MBO Marketing research thuis volgen met goede begeleiding? D.m.v. onze thuisstudie-vergelijker check & vergelijk je de beste thuiscursussen en studies gerelateerd aan Marketing – Communicatie en Sales. Wil je hogerop in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of bijvoorbeeld toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk moeiteloos populaire thuisopleidingen van Nederlandse onderwijsinstellingen als LOI en begin morgen al met een mbo thuisopleiding MBO Marketing research! Studeren op je eigen tempo, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze mbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €345,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In januari 2023 leuke welkomstkorting.

Vergelijking van thuisstudies MBO Marketing research januari 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMBO Marketing research5 maanden€345,00Meer informatie
MBO Marketing research op eigen tempo thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding MBO Marketing research op afstand volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw situatie er ook uitziet, het aanbod is ontzettend groot! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over tientallen thuisstudies, taal- en hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie MBO Marketing research(duaal of voltijd). Via deze mbo opleiding leer je de onderdelen van het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Uitstekend te combineren met dagelijkse werkzaamheden, andere interesses en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een mbo opleiding MBO Marketing research gaat sneller dan je denkt. In het bijgaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Vanzelfsprekend wordt je ondersteund door een professionele docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele kosten MBO Marketing research thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online mbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel informatie kun je digitaal raadplegen op jouw macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Normaal gesproken is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou gedurende de studie helpt. De opleiding MBO Marketing research wordt al aangeboden vanaf €345,00 via het instituut LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Flexibel thuis een opleiding doen

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een aanzienlijk aantal mensen kiezen voor een studie aan huis. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het wat voor mij? Hierna lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige MBO Marketing research thuisstudies.

Kan ik direct starten met de mbo opleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus MBO Marketing research: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Kort daarna worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De mbo opleiding heeft een looptijd van gemiddeld 5 maanden. Meestal kan je het ook sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies stellen geen strenge eisen. Heb je interesse in een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Dikwijls is hier een bepaalde MBO Marketing research vooropleiding een van de voorwaarden. Een andere methoden kan zijn een 21+ examenof een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis studiegids achterhaal je alle relevante details over de toelatingseisen van deze mbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van scholen zoals bijvoorbeeld LOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Zo weet je dat deze thuisopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Oysterwyck Hogeschool. Verder ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een waardevol branchediploma als branchediploma pedicure. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma zal de buitenwereld zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Diverse opleidersfaciliteren ook een MBO Marketing research klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder fijn: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn vaste startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Daar check je de belangrijke documenten voor jouw mbo opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Via deze portalen tref je zaken als het lesmateriaal, oefeningen, video’s, webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-mbo-marketing-research

Onderwijsinstellingen vergelijken januari 2023

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Van Basisopleiding Medewerker ICT tot aan HBO Programmeren in Python, en dus ook de MBO Marketing research zelfcursus. Welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn aspiraties? Hierna kun je meer vinden over de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Studie in jouw eigen tempo afronden
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Start elk moment met jouw opleiding.
 4. Laudius: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 5. Thuiscursus.nl: Ruime keuze in opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Zelf een thuisstudie MBO Marketing research online volgen kan al vanaf €345,00. Maar het kan nog goedkoper. De studiekosten zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Houd er rekening mee: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (januari 2023). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De studie een meerwaarde is voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (p/jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Studeren op kosten van de werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De oorzaak daarvan? Je werk / collega heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Ook zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een studie, training of cursus volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. Standaard wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding MBO Marketing research. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Heb je een commerciële instelling en zou je aan de slag willen op een marketingafdeling? Lijkt een baan als marketing medewerker je wel iets, maar kun of wil je (nog) geen volledige MBO-opleiding volgen of kun je nog geen stage lopen? Kies dan voor de opleiding MBO Marketing research. Je doet in korte tijd een aantal belangrijke basisvaardigheden voor marketeers op. Je leert o.a. over marketing, marktonderzoek en marketingplanning.

Dit korte MBO-programma is onderdeel van de volledige en erkende MBO-opleiding Marketing medewerker. Het diploma kan onder voorwaarden worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen bij doorstroom naar de volledige MBO-opleiding.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie