nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Business English

De taalcursus Business English flexibel en snel thuis volgen? Middels Thuisstudiezoeken.nl ontdek je goed aangeschreven thuisopleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Nederlands. Een nieuwe stap in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of bijvoorbeeld een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Pak dit moment en vergelijk probleemloos kwalitatieve opleidingen en thuisstudies van Nederlandse afstandsopleiders als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en begin morgen al met een thuisstudie Business English! Een studie die past bij jouw niveau, up-to-date lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze taalcursus is te bestellen vanaf €399,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Zelf beslissen over je studietempo.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Het laagste lesgeld.
 • In april 2024 scherpe kortingen.

Alle thuisstudies Business English april 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHABusiness English9 maanden€399,00Meer informatie
Business English op eigen tempo thuis volgen

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Business English thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe jouw situatie er ook uitziet, iedereen kan studeren en leren. Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. In de vergelijker check & vergelijk je honderden opleidingen (MBO/HBO) en cursussen om jouw volgende doel te realiseren. Verder groeien binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Business English. Met deze taalcursus krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder strakke deadlines. Dit gaat erg goed samen met je werk, hobby’s en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Het deelnemen aan een taalcursus Business English is eenvoudiger dan jij denkt. In onderstaand schema van onze studie-specialisten vind je alle details:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het leren gaat beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Logischerwijs wordt je bijgestaan door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je het (branche)diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actueel tarief Business English thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe komt dit? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Natuurlijk heb je een persoonlijke begeleiderdie jou door het traject helpen. De opleiding Business English kun je bestellen vanaf €399,00 bij o.a. NHA. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle theorie en opdrachten (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal volwassenen kiezen voor een studie aan huis. De flexibele manier van studeren en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? In de volgende paragraaf lees je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Business English thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Business English: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen 1 week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De taalcursus duurt pakweg 9 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het soms nog een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ambieer je een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Vaak is een dergelijke Business English vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 18 plus-examen of een bepaald certificaat. In de gratis brochure bekijk je aanvullende informatie inzake de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven als o.a. Nationale Handelsacademie (NHA) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als EuroCollege University of Applied Sciences. Daarnaast ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een echt branchediploma als Visagie Branchediploma. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Daarmee laat jij zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Diverse scholen faciliteren ook een Business English klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: leren van je studiegenoten, direct antwoord op vragen en meer gerichte voorbereiding op examens. Minder prettig: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Hier download je de essentiële informatie voor je taalcursus en heb je contact met jouw docent. In de digitale leeromgeving tref je zaken als het lesmateriaal, video’s, oefenexamens, oefeningen, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-talen-cursus-business-english

Andere populaire studies

Ontdek thuisstudies in de regio


Onderwijsinstellingen vergelijken april 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Denk aan HBO Zakelijk Frans niveau B2 tot SPH De cliënt in beeld, en nu dus ook de Business English zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan bij mijn situatie? Onderstaand vind je een opsomming met de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Een van de voordeligste opleiders van Nederland
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Docenten komen uit de beroepspraktijk
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een echte thuisstudie Business English online versneld volgen is haalbaar rond de €399,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Niet vergeten: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (april 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). We sommen dit nog even voor je op:

 • De opleiding draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er moet een leertraject zijn. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (per 52 weken), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Wat is daarvan de reden? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Tevens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via jouw werkgever afronden is dus voor beide partijen interessant. In de regel kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Business English. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Cursus Zakelijk Engels voor op het werkVloeiend communiceren in zakelijk Engels? Je leert het met de cursus Business English! De taal op een zakelijke wijze leren spreken, schrijven, luisteren en lezen? De cursus Business English helpt je snel op weg. Werk jij regelmatig met partners of klanten in het buitenland of heb jij ambities om bij een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Met Zakelijk Engels leer je veel voorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en de toepassingen hiervan, waardoor je meteen met de opgedane kennis aan de slag kan in de praktijk. Vaardigheden vergroten Wil jij jouw kennis op het gebied van zakelijk Engels vergroten? Dan is de cursus Business English echt iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten. Deze opdrachten zijn gericht op onderwerpen waar jij in het bedrijfsleven en in samenwerking met Engels sprekende zakenpartners te maken hebt en of gaat krijgen. Dit zijn onderwerpen zoals: a proposal, presenting at meetings, internal communications, expanding abroad enzovoort. Alle belangrijke onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle samenwerking met Engels sprekende zakenpartners komen tijdens de cursus Business English aan bod. Voor wie is de cursus Zakelijk Engels geschikt? De cursus Business English is geschikt voor iedereen die zijn bestaande kennis van het Engels verder wil uitbreiden en zich wil richten op het zakelijke gebruik van de Engelse taal. Hierdoor is de cursus Zakelijk Engels geschikt voor een groot aantal verschillende bedrijfsmedewerkers, van assistenten en managers tot directeuren en ZPP?ers. Samenwerking NHA en Cambridge University Press De cursus Business English is opgebouwd op basis van het originele studiemateriaal van Cambridge en NHA. Na afloop van de cursus kun jij het wereldwijde erkende Cambridge diploma halen door deel te nemen aan het Cambridge Examen C1 Business Higher (BEC Higher). Het diploma wordt internationaal erkend door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Hierdoor worden jouw kansen op een baan vanwege wereldwijde erkenning aanzienlijk vergroot. Zet nú de volgende stap in jouw carrière met de cursus Zakelijk Engels van NHA!

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie