nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Welsh

De taalcursus Welsh op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Via Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over alle erkende thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Taalcursussen vanuit het Engels. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of simpelweg een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Doorzoek en vergelijk gemakkelijk de beste studies en thuiscursussen van vooraanstaande afstandsopleiders als LOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuisstudie Welsh! Een opleiding die past bij je denkniveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze taalcursus is er al vanaf €159,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In juli 2024 scherpe kortingen.

Vergelijk thuisstudies Welsh juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAWelsh6 maanden€159,00Meer informatie
Welsh digitaal vanuit huis

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Welsh thuis volgen

Wil jij promotie maken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Op welk niveau jij ook denkt; voor iedereen is er iets mogelijk. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt met het vinden van de juiste studie. Met behulp van onze website tref je ontzettend veel opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Welsh. Met deze taalcursus leer je de belangrijkste vaardigheden, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, muziek of sport en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Het deelnemen aan een taalcursus Welsh is zo gepiept. In het volgende stukje komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Selecteer de gewenste opleider en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alle gegevens compleet zijn wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: op zelfgekozen momenten de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Logischerwijs wordt je ondersteund door een ervaren docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt je beloond met een diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele prijzen Welsh thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je schaf geen hele dure boeken aan. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je digitaal raadplegen op een smartphone, tablet of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. In de regel heb je een persoonlijke begeleiderdie ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Welsh kun je bestellen vanaf €159,00 bij o.a. NHA. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot deel van de werkenden willen vanuit huis studeren. De flexibele manier van studeren en de uitgebreide database met cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe werkt het precies, en is het wat voor mij? Hieronder bespreken we kort de meest gestelde vragen over zelfstandige Welsh thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de taalcursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Welsh: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je dikwijls à la minute de digitale studiestof. Binnen afzienbare tijd worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit verschilt per opleiding). De taalcursus duurt grofweg 6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Onverwachte drukte? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en veel taalstudies kan iedereen op elk moment beginnen. Oriënteer jij je meer op een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In de regel is een bepaalde Welsh vooropleiding noodzakelijk. Echter kan het ook gaan om een 21+ toetsof een ECV-certificaat. Via de site van de onderwijsinstelling vind je alle noodzakelijke details omtrent de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van scholen als bijvoorbeeld Laudius zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Zo weet je dat deze diploma’s even waardevol is als een cursus bij een school zoals TMO Fashion Business School. Tevens behaal je met een thuisstudie vaak een gerenommeerd branchediploma zoals NEVI. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zo zal de buitenwereld zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Flink wat onderwijs-bedrijven beschikken over een Welsh klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: de interactie met andere studenten, meer directe feedback van je docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Een negatief punt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Hier check je belangrijke info rondom jouw taalcursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Met jouw online lesomgeving zoek je ook naar video’s, oefenexamens, webinars, oefeningen, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-talen-cursus-welsh

Andere relevante thuisstudies

Bekijk onderwijsinstellingen in de buurt


Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het aanbod in studies is enorm. Bijvoorbeeld Familiecoach t/m Nederlands voor Gevorderden, en sinds kort dus ook de Welsh zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn privé situatie? In het volgende overzicht lees je over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Vakkundige docenten
 2. LOI: Korting bij betaling ineens of betalen in termijnen
 3. NTI: Docenten beantwoorden al je inhoudelijke vragen over de lesstof
 4. Laudius: Begeleiding door topdocenten (naar keuze)
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een professionele thuisstudie Welsh online versneld volgen is haalbaar rond de €159,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze zaken mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Niet vergeten: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een opleidingwaarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De studie heb je gekozen met het oog op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (p/jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Studeren op kosten van de werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De oorzaak daarvan? Je manager kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarnaast mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via je werk volgen heeft dus veel verschillende voordelen. Doorgaans wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Welsh. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

De taal van Wales leren? Volg de cursus Welsh. Vakantieplannen voor Wales? Of zakelijke relaties in dat stukje Groot-Brittannië? Dan is het goed om Welsh te spreken. Met de cursus Welsh leer je de eerste beginselen. Welsh wordt gesproken in Wales en is net als Gaelic en Bretons een Keltische taal. De Kelten werden door invasies van andere volken teruggedreven tot het uiterste westen (Wales, Ierland) en Bretagne in Frankrijk. Zij behielden altijd hun eigen cultuur en taal. Deze unieke taal leer je in de cursus Welsh. Welsh leren spreken De cursus Welsh begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De grammatica wordt op eenvoudige wijze samengevat. Door veel te oefenen gaan je vaardigheden vlot vooruit en heb je al snel een flinke woordenschat opgebouwd. Wees gerust: de uitspraak van een van de langste plaatsnamen ter wereld (Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch) zit gelukkig niet in het lesprogramma. Vakantie of zakenreis? Binnenkort op vakantie naar het land van de kastelen en de indrukwekkende vergezichten? Met een cursus Welsh haal je het optimale uit je reis. Maar ook als je een zakenreis naar Wales plant, bewijst de cursus goede diensten.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie