nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Sloveens

De taalcursus Sloveens digitaal volgen? Via onze vergelijkingstool check & vergelijk je de beste thuisstudies, cursussen en trainingen in de categorie Taalcursussen vanuit het Engels. Wil je hogerop in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Bekijk en vergelijken moeiteloos kwalitatieve thuisopleidingen en cursussen van Hollandse onderwijsaanbieders als Fontys en schrijf je vandaag nog in voor een thuisstudie Sloveens! Zelf je studietempo bepalen, studiematerialen online toegankelijk, en fantastische praktijkdocenten. Deze taalcursus kun je al volgen vanaf €159,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In juli 2024 voordelig starten.

Aanbieders thuisstudie Sloveens juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHASloveens6 maanden€159,00Meer informatie
LAUDIUSSloveens Voor Beginners3 maanden€119,00Meer informatie
Sloveens thuis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Sloveens thuis digitaal volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ambieer je een nieuwe baan? Op welk niveau jij ook denkt; de mogelijkheden zijn enorm! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Op deze plek vind je uitgebreide info over een breed spectrum van cursussen en beroepsopleidingenwaarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Engels? Een goede optie is de online thuisstudie Sloveens(duaal of voltijd). Aan de hand van deze taalcursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met je werk, hobby’s en het gezin + de kids.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Het deelnemen aan een taalcursus Sloveens gaat sneller dan je denkt. In het bijgaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of probeer een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben je enthousiast? Registreer je dan direct online.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Wanneer alle privé-gegevens kloppen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en huiswerk inleveren. Vanzelfsprekend wordt je ondersteund door een vaste docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de tarieven van een Sloveens thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. De meeste lesstof bekijk je gewoon online op een computer, laptop, tablet of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken ze met minder dure docenten. Vaak is er een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding Sloveens kan men aanschaffen vanaf €159,00 bij de onderwijsinstelling NHA. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De lesstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Steeds meer werkenden zien hun kansen in een zelfstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het ook steeds gemakkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder behandelen we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Sloveens thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Sloveens: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Niet veel later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms is dit optioneel). De taalcursus heeft een looptijd van pakweg 6 maanden. Dikwijls bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Even studeren op een lager pitje? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Basisopleidingen en cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ambieer je een HBO / WO opleidingstraject? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Soms is een relevante Sloveens vooropleiding wel een minimum. Men kan ook kiezen voor een 18-plus toets of op basis van een eerder gevolgd programma. In de beschrijving van de opleiding kun je terecht voor alle relevante details ten aanzien van de toelatingseisen van deze taalcursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven als bijvoorbeeld NHA zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit wil zeggen dat deze opleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Rijn IJssel. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als NL Actief. Bij afronding van een kortlopende cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze manier laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-bedrijven faciliteren ook een Sloveens klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Wat minder positief is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In deze omgeving check je de essentiële informatie voor je taalcursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via deze portalen zijn de volgende documenten te vinden: praktijkvoorbeelden, oefenexamens, het lesmateriaal, webinars, geluidsbestanden, oefeningen. Verder lever je hier opdrachten in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-talen-cursus-sloveens

Ontdek thuisstudies in de regio


Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Bijvoorbeeld Oekraïens tot aan Master Finance and Control, en natuurlijk de Sloveens zelfcursus. Welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn ambities? In de beschrijving hierna vind je de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 2. LOI: Handige live webcolleges
 3. NTI: Met sociale intelligentietest
 4. Laudius: Op elk moment starten met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Avond- en dagonderwijs voor volwassenen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een professionele thuisstudie Sloveens online versneld volgen kan voor een bedrag van €159,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De volgende zaken kun je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Houd er rekening mee: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die gericht is op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De belangrijkste details:

 • Het traject is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (p/jaar) tot een max van €15k.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoezo? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarbij kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een uitgebreide cursus via je werk volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Soms mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Sloveens. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Interesse in Slovenië? Volg de cursus Sloveens. Met de Sloveense taal kun je natuurlijk terecht in Slovenië. Maar Sloveens wordt ook in andere landen gesproken. Sloveens is een Slavische taal en de algemene voertaal binnen Slovenië. Ook buiten de landsgrenzen van Slovenië spreken mensen Sloveens. In de Oostenrijkse bondsstaat Karinthië bijvoorbeeld en in de grote steden Triëst, Gorizia, Tarvisio en Klagenfurt. Dobrodo?li v Sloveniji! (Welkom in Slovenië) Als je deze cursus hebt gevolgd, kun je in de Sloveens sprekende gebieden prima uit de voeten. In de cursus maak je bovendien kennis met de lokale gewoonten en gebruiken in Slovenië. Gevarieerd Sloveens leren Sloveens leren biedt mogelijkheden. De taalcursus is gevarieerd van opzet en met de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie