nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Chinees

De taalcursus Cursus Chinees op afstand volgen? Geholpen door onze vergelijkingstool vind je uitgebreide info over erkende thuisopleidingen en cursussen in de categorie Taalcursussen vanuit het Nederlands. Wil je hogerop in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk zonder problemen tientallen relevante zelfstudies en thuiscursussen van betrouwbare onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en ga meteen aan de slag met een thuisstudie Cursus Chinees! Een studie die past bij jouw niveau, een prettige online leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze taalcursus is te koop vanaf €179,00 via NHA.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In maart 2023 goedkoop beginnen.

Aanbieders thuisstudie Cursus Chinees maart 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Chinees12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Chinees thuis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Cursus Chinees flexibel vanuit huis starten

Groeien naar een hogere functie? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw niveau ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze vergelijkingssite is in ieder geval een goed startpunt. Met onze vergelijker tref je honderden thuiscursussen en opleidingen (beroeps) om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Cursus Chinees(duaal of voltijd). Via deze taalcursus leer je de onderdelen van het vak, zo snel of langzaam als jij dat wil. Jij kan studeren op deze manier combineren met een drukke baan, sportactiviteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Beginnen met een taalcursus Cursus Chinees is zo gepiept. Hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of probeer een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt je lesstof bestuderen en huiswerk inleveren. Logischerwijs wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actueel tarief Cursus Chinees thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat daar de reden voor is? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vaak is er een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Cursus Chinees is er nu al vanaf €179,00 bij bijvoorbeeld NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De lesstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een professionele mentor van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Meer en meer mensen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het enorme aanbod leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder vind je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Cursus Chinees thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de taalcursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Cursus Chinees: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Een paar dagen later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (indien gewenst). De taalcursus duurt gemiddeld 12 maanden. Dikwijls zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ambieer je een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Meestal is een bepaalde Cursus Chinees vooropleiding een harde eis. Echter kan het ook gaan om een 21 plus examen of een ECV-certificaat. In de gratis brochure tref je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van scholen zoals onder andere Scheidegger zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze opleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Hogeschool der Kunsten Den Haag. Tevens kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij afronding van een kortlopende cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Daarmee is het voor iedereen duidelijk dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Het gros van de instanties geven ook een Cursus Chinees klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: de interactie met andere studenten, face to face spreken van de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dit systeem raadpleeg je alles voor jouw taalcursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen log je in om de volgende zaken te bekijken: webinars, oefeningen, het lesmateriaal, video’s, geluidsbestanden, oefenexamens. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-chinees

Onderwijsinstellingen vergelijken maart 2023

Op afstand studeren is sterk in opkomst. En er steeds meer aanbod. Dit loopt van Professioneel adviseren tot bijvoorbeeld Basisdiploma boekhouden (BDB), en tegenwoordig dus ook de Cursus Chinees zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die matcht met mijn aspiraties? In het volgende overzicht behandelen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Niet geslaagd? Lesgeld terug!
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Docenten met ervaring uit het vak
 4. Laudius: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 5. Thuiscursus.nl: Vroegboekkorting
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Cursus Chinees online versneld volgen is realistisch vanaf €179,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Belangrijk: niet elke studie komt in aanmerking (maart 2023). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepscursus die relevant is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus is van belang voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoezo? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Tevens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een erkende studie via je werk volgen is dus voor jullie beide relevant. Vaak mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Chinees. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Leer de taal van de toekomst: Chinees Chinees leren is misschien wel de beste investering die je kunt doen. Niet om bij de afhaalchinees iets te bestellen. Wel om zaken te doen. Het land is sterk in opkomst. In China woont bijna een kwart van de wereldbevolking en Chinees is dan ook wereldwijd de meest gesproken taal. China zit in een stroomversnelling. Het land maakt een flinke groei door en de Chinese economie speelt een enorme rol van betekenis. Steeds meer Chinezen ontdekken Europa? en dus Nederland?en steeds meer bedrijven slaan hun vleugels uit naar dit immense land. Juiste toon De Chinese taal wordt met de dag belangrijker en geldt als de?taal van de toekomst?. In deze cursus leer je het Mandarijn-Chinees, de taal uit de omgeving van Beijing (Peking). Dit geldt als de standaard taal en hiermee kun je in vrijwel het hele land uit de voeten. Chinees is absoluut een boeiende taal. Wist je bijvoorbeeld dat het een zogenaamde?toontaal? is: door een woord op een andere toon uit te spreken, krijgt het een andere betekenis. Eigen alfabet De Chinese taal bestaat niet uit letters, maar uit karakters. Om het eenvoudiger te maken, gebruiken we in de cursus echter een hulpmiddel om het Chinees te schrijven met ons eigen alfabet. Wel leer je een aantal belangrijke karakters, zodat je bijvoorbeeld belangrijke borden en aanduidingen kunt lezen. In de cursus Chinees leer je al snel hoe je als toerist of zakenreiziger een eenvoudig gesprekje kunt voeren. Complexe tekens Ga je de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Chinese klant of toerist in z?n eigen taal aanspreken? Die complexe Chinese tekens kunnen begrijpen? Start de cursus Chinees.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie