nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Duits voor Gevorderden

De taalcursus Cursus Duits voor Gevorderden flexibel vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Taalcursussen vanuit het Nederlands. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of simpelweg een cursus om je kennis te verbreden? Ga direct van start en vergelijk eenvoudig populaire thuisopleidingen van erkende aanbieders van thuisstudies als Fontys en begin morgen al met een thuisstudie Cursus Duits voor Gevorderden! Studeren op je eigen tempo, studiematerialen online toegankelijk, en uitstekende vakdocenten. Deze taalcursus is te bestellen vanaf €179,00 bij onder andere NHA.

 • Goed te combineren met werk.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Uitstekende docenten.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In juli 2024 goedkoop beginnen.

Vergelijk thuisstudies Cursus Duits voor Gevorderden juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Duits voor Gevorderden12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Duits voor Gevorderden thuis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Cursus Duits voor Gevorderden op eigen tempo vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is nu aan jou om er werk van te maken. De website thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. In de vergelijker vergelijk je een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je verder leren binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Cursus Duits voor Gevorderden(duaal of voltijd). In deze taalcursus verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Ideaal als je studeren moet combineren met dagelijkse werkzaamheden, sportactiviteiten en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Van start gaan met een taalcursus Cursus Duits voor Gevorderden is niet moeilijk. In het bijgaande stappenplan zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of neem direct een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend ontvang je regelmatig feedback van een ervaren docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je het (branche)diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de tarieven van een Cursus Duits voor Gevorderden thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is het zo voordelig? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je digitaal raadplegen met een telefoon of PC (ook tablets). Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Cursus Duits voor Gevorderden kan men aanschaffen vanaf €179,00 via het instituut NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Met diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel mensen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand besteden we aandacht aan de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Cursus Duits voor Gevorderden thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de taalcursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Cursus Duits voor Gevorderden: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Een paar dagen later krijg je de hele studiemap ook thuis (dit verschilt per opleiding). De taalcursus heeft een looptijd van om en nabij de 12 maanden. Meestal kan het soms nog een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In sommige gevallen is een relevante Cursus Duits voor Gevorderden vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Een andere methoden kan zijn een 21-plus toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Via de site van de onderwijsinstelling achterhaal je meer informatie over de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van bedrijven zoals o.a. NHA zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Op die manier weet je dat deze opleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Netherlands Business Academy. Mogelijk zul je mogelijk recht hebben op een erkend branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zodoende kun je aantonen dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Het gros van de instellingen hebben ook een Cursus Duits voor Gevorderden klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Op deze plek download je alles wat je nodig hebt voor jouw taalcursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Met jouw online lesomgeving zoek je ook naar praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, video’s, geluidsbestanden, oefenexamens, oefeningen. In dat systeem upload je ook huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-duits-voor-gevorderden

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Van Communicatiespecialist tot aan Associate degree Media design, en natuurlijk de Cursus Duits voor Gevorderden zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn doelen en wensen? In de beschrijving hierna vind je de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: De goedkoopste opleider van Nederland
 2. LOI: Volledige HBO-bachelor en MBO-opleidingen tot korte beroepsgerichte cursussen
 3. NTI: Altijd met welkomstcadeau
 4. Laudius: Voorleesfunctie bij de cursus
 5. Thuiscursus.nl: Beroepsgericht volwassenenonderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een thuisstudie Cursus Duits voor Gevorderden online versneld volgen kan voor een bedrag van €179,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Niet vergeten: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepsopleiding waarbij je competenties leert voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • De studie is van belang voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Studeren op kosten van de werkgever
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoezo? Je manager kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Overigens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Cursus Duits voor Gevorderden. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Duits voor Gevorderden leren? Kies voor een praktische NHA cursus! Wil jij je kennis van de Duitse taal vergroten? Heb jij de basis al onder de knie, maar vind je het tijd om gevorderd Duits te leren? Met de cursus Duits voor Gevorderden perfectioneer jij je taalkennis en verbreed je je woordenschat. Een goede beheersing van de Duitse taal is niet alleen een praktische vaardigheid die je hele leven van pas zal komen. Het is ook een excellente toevoeging op je CV. Omdat Duitsland en Nederland belangrijke handelspartners zijn, hebben veel bedrijven baat bij vloeiend Duits sprekende medewerkers. Kortom: of je nu vanuit zakelijk of persoonlijk oogpunt de kennis van de Duitse taal wil perfectioneren: gevorderd Duits draagt beslist bij aan jouw algemene ontwikkeling. Heb je de cursus Duits voor Beginners al gevolgd? Dan ben je optimaal voorbereid! Je kunt overigens ook de complete cursus Duits leren kiezen, dus zowel de beginners- als de gevorderdenmodule samen. De keuze is geheel aan jou. Jouw docent Mijn naam is Ton Boeijen. Na een leerzame, vierjarige opleiding ben ik in het bezit van een lerarenbevoegdheid voor meerdere vakken, waaronder Duits. Inmiddels ben ik al vele jaren actief als Duits docent. Ik help je graag verder tijdens deze cursus! Perfectioneer je talenkennis De gevorderdencursus zet in op het verbeteren van je luister-, lees- en spreekvaardigheid door middel van praktische oefeningen. Je krijgt in de lesstof te maken met situaties die in het echte leven voorkomen, waardoor je optimaal wordt voorbereid op de praktijk. Tevens wordt met elke les je woordenschat verder uitgebreid. Al doende wordt jouw kennis van de Duitse taal drastisch verbreed op een gestructureerde en heldere manier. In de cursus Duits voor Gevorderden wordt gebruik gemaakt van diverse leermethodes, waaronder geluidsfragmenten. Deze geluidsbestanden zijn ingesproken door native speakers, oftewel mensen met Duits als moedertaal. Dit zorgt ervoor dat je je uitspraak perfect kunt oefenen. Voor wie geschikt? Duits voor Gevorderden is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het uitbreiden van zijn of haar kennis van de Duitse taal, en al beschikt over een basisniveau. Tevens is de cursus zeer geschikt voor mensen die al redelijk tot goed Duits spreken en graag hun kennis willen opfrissen. Het is prettig om weer alle regels en naamvallen op een gestructureerde wijze geleerd te krijgen. Duits voor Gevorderden gratis proberen Voor deze gevorderden cursus is een basiskennis van de Duitse taal vereist. Weet je niet zeker of jouw niveau voldoet? Geen zorgen, want je kunt Duits voor Gevorderden gratis proberen! Je kunt een gratis proefles aanvragen en kijken of het niveau aansluit. Ben je nog steeds niet zeker of Duits voor Gevorderden iets voor je is? Je kunt de complete cursus bestellen en 15 dagen gratis proberen. Bevalt de cursus niet, dan kun je deze binnen 15 dagen terugsturen.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie