nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Egyptisch

De taalcursus Egyptisch op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Met Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over talloze thuisopleidingen en cursussen gerelateerd aan Taalcursussen vanuit het Engels. Je carrière een nieuwe impuls geven? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of misschien iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig populaire studies en thuiscursussen van vooraanstaande aanbieders van thuisstudies als Thuiscursus.nl en ga meteen aan de slag met een thuisstudie Egyptisch! Zelf je studietempo bepalen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze taalcursus kan jij volgen vanaf €159,00 bij NHA.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Behulpzame docenten.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 aantrekkelijke acties.

Alle thuisstudies Egyptisch juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAEgyptisch6 maanden€159,00Meer informatie
LAUDIUSEgyptisch Voor Beginners3 maanden€119,00Meer informatie
Egyptisch thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Egyptisch thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat er ook bij jou speelt, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze website is daarbij het ideale startpunt. Op deze website vergelijk je ontzettend veel cursussen en beroepsopleidingenwaarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Engels? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Egyptisch(duaal of voltijd). Binnen deze taalcursus verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, muziek of sport en het gezin + de kids.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Kiezen voor een taalcursus Egyptisch gaat sneller dan je denkt. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Download de gratis studiegids of probeer een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de stof doornemen en huiswerk inleveren. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een ervaren docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de kosten van een Egyptisch thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe komt dit? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel informatie open je gewoon via internet met een smartphone, tablet of laptop. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Doorgaans is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou kan helpen. De opleiding Egyptisch kun je al volgen vanaf €159,00 bij het instituut NHA. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De lesstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een persoonlijke begeleider van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een aanzienlijk aantal Hollanders willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? Hieronder lees je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Egyptisch thuisstudies.

Kan ik direct starten met de taalcursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Egyptisch: je kan elke week starten met deze opleiding. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je meestal binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Niet veel later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (indien gewenst). De taalcursus kost je zo’n 6 maanden. Meestal bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Basisopleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Wil je je aanmelden voor een HBO / WO opleidingstraject? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Meestal is een matchende Egyptisch vooropleiding wel een minimum. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21 plus examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis brochure bekijk je alle noodzakelijke details over de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven zoals bijvoorbeeld Nationale Handelsacademie (NHA) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit betekent dat deze thuisopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Gerrit Rietveld Academie. Verder krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een officieel branchediploma als branchediploma pedicure. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Veel onderwijs-bedrijven hebben ook een Egyptisch klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: leren van je studiegenoten, direct antwoord op vragen en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder prettig: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De meeste opleiders werken met een online leeromgeving. In dit systeem bekijk je alles wat je nodig hebt voor jouw taalcursus en kan je overleggen met de docent. Via jouw account kun je terecht voor ondermeer oefeningen, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, webinars, video’s, het lesmateriaal. In dat systeem upload je ook huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-egyptisch

Andere relevante thuisstudies

Bekijk onderwijsinstellingen in de buurt


Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Onder andere Professioneel coachen tot bijvoorbeeld Online marketing, en uiteraard ook de Egyptisch zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen matcht met mijn ambities? In onderstaande paragraaf lees je over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Een prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 3. NTI: Veel taalcursussen
 4. Laudius: 300 erkende thuisstudies op maat
 5. Thuiscursus.nl: All-in prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een hoogwaardige thuisstudie Egyptisch online versneld volgen is realistisch vanaf €159,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Lesmaterialen en lesgeld kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De volgende posten mag je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Opgelet: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisopleiding een meerwaarde is voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het betreft een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn minimaal €250,00 (per jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe komt dit? Je manager heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een studie, training of cursus via jouw bedrijf volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Bij veel bedrijven mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Egyptisch. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Reizen naar het land van de piramides? Volg de cursus Egyptisch. Egyptisch is een van de grootste Arabische dialecten. Met de praktische cursus Egyptisch krijg je deze taal vlot onder knie. Je voert al snel een gesprekje in het Arabisch Egyptisch. Egypte is het land van de piramides en de farao?s. Een prachtige land voor zowel cultuurliefhebbers als zonaanbidders. De taalcursus Egyptisch is een goede kennismaking met deze Arabische taal. Plannen voor een reis naar het indrukwekkende land? Spreek de gastvrije bevolking in hun eigen taal aan en pluk de vruchten. Je leert ook over de lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je bijvoorbeeld de hoofdstad Caïro of Hurghada, de badplaats aan de Rode Zee, bezoekt. Egyptisch Arabisch leren lezen? Benieuwd hoe het is om van rechts naar links te lezen? En pak je de uitdaging van?vreemde tekens? graag op? Start met de cursus Egyptisch.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie