nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Engels voor Beginners

De taalcursus Cursus Engels voor Beginners flexibel en snel thuis volgen? Dankzij deze thuisstudie vergelijker ontdek je goed aangeschreven thuisopleidingen en studies om verder te komen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of wellicht zin in totaal iets nieuws? Doorzoek en vergelijk heel eenvoudig professionele studies en thuiscursussen van erkende onderwijsaanbieders als NTI en schrijf je vandaag nog in voor een thuisstudie Cursus Engels voor Beginners! Zelf je studietempo bepalen, een prettige online leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze taalcursus kun je al volgen vanaf €179,00 bij onder andere NHA.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Volledig online studeren.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In juni 2024 voordelige tarieven.

Overzicht met thuisstudies Cursus Engels voor Beginners juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Engels voor Beginners12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Engels voor Beginners thuis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Cursus Engels voor Beginners zelfstandig thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er bij jou ook speelt, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl is in ieder geval een goed startpunt. Met behulp van onze website tref je een scala aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Een goede optie is de online thuisstudie Cursus Engels voor Beginners(duaal of voltijd). Door deze taalcursus verdiep jij je volledig in het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Je kunt het prima combineren met een baan, muzikale bezigheden en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Aan de slag gaan met een taalcursus Cursus Engels voor Beginners kan moeiteloos via internet. In het volgende stukje gaan we er verder op in:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Download de gratis studiegids of vraag een gratis proefles aan om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Lijkt het wat? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de stof doornemen en colleges terugkijken. Natuurlijk wordt je bijgestaan door een erkende docent.
 6. Alles afgerond? Dan volgt natuurlijk een passende diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele kosten Cursus Engels voor Beginners thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving met een smartphone, tablet of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Cursus Engels voor Beginners is er nu al vanaf €179,00 via de onderwijsinstelling NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van NHA.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot deel van de jongeren geven de voorkeur aan een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan ik zomaar beginnen, en is het wat voor mij? In het volgende gedeelte geven we antwoord op de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Cursus Engels voor Beginners thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de taalcursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Cursus Engels voor Beginners: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je doorgaans binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is niet altijd verplicht). De taalcursus kost je circa 12 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. De meeste (hobbymatige) cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Betreft het een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Soms is een dergelijke Cursus Engels voor Beginners vooropleiding vereist. Echter kan het ook gaan om een 21-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis studiegids bekijk je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven als bijvoorbeeld Laudius zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze opleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Daarnaast ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een erkend branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan jij laten zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Diverse instanties hebben ook een Cursus Engels voor Beginners klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Tevens is tarief van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders werken met een online leeromgeving. Hier vind je snel de meest handige tools voor je taalcursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving tref je zaken als praktijkvoorbeelden, oefenexamens, oefeningen, video’s, webinars, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-engels-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Denk aan MBO Bedrijfseconomie tot bijvoorbeeld HBO Software developer, en uiteraard ook de Cursus Engels voor Beginners zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn wensen en situatie? In onderstaande paragraaf behandelen we de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Altijd je eigen tempo
 2. LOI: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 3. NTI: Gratis proeflessen volgen
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Cursus Engels voor Beginners online versneld volgen is mogelijk vanaf €179,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze specifieke elementen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Belangrijk: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juni 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een opleidingdie iets bijdraagt aan je toekomstige werkveld (of huidige functie). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus of studie een meerwaarde is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (per 52 weken) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een opleiding of cursus volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De oorzaak daarvan? Je organisatie kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Ook mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via je werk beginnen is dus voor beide partijen interessant. Regelmatig kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Engels voor Beginners. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Snel Engels leren spreken en begrijpen? Volg de cursus Engels voor beginners Spring is in the air. Wat doe je dan? Springen of geniet je van de lentezon? Een goede beheersing van de Engelse taal komt je altijd van pas. Tijdens je vakantie, maar ook wellicht in je werk, wanneer je films kijkt of op internet iets opzoekt bij Amazon. Met de cursus Engels voor beginners krijg je de Engelse taal vlot under the knee. Louis van Gaal, eat your heart out. Engels is samen met Spaans een toonaangevende wereldtaal: ruim een derde van de wereldbevolking is Engelstalig of heeft Engels als tweede taal. Ook onze eigen taal heeft veel Engelse woorden. In de cursus Engels voor beginners raak je hier snel vertrouwd mee. Denk maar eens aan een update voor je mobiele telefoon. Woordenschat In de cursus leer je zo snel mogelijk Engels spreken en begrijpen. Grammatica komt wel aan bod, maar daar ligt zeker niet de nadruk op. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM kun je al snel een gesprekje voeren en je woordenschat?springt met sprongen? vooruit. Jumpstart your English. Alledaagse situaties De cursus Engels voor beginners is praktijkgericht. Je leert de taal aan de hand van alledaagse situaties en herkenbare voorbeelden. Van dagelijkse gesprekken over het weer tot winkelen, de weg vragen en typische vakantiedingen zoals een maaltijd bestellen in een restaurant. Elke les heeft een heldere opzet waarbij je met dagelijkse gesprekken of verhalen de taal leert spreken, schrijven en lezen. Met digitale geluidsbestanden oefen je de Engelse uitspraak. Internationaal erkend Cambridge diploma halen is mogelijk De cursus Engels voor beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau A2. De cursus Engels voor gevorderden op ERK niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen om zo het wereldwijd erkende diploma te behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge. Dit examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.. Opfriscursus De taalcursus Engels voor beginners is een aanrader wanneer je zakelijk of privé deze taal af en toe nodig hebt. Ook wanneer je enige basiskennis hebt maar die wilt opfrissen, is de cursus een aanrader. Binnen korte tijd voer je vol vertrouwen je eerste gesprekken in het Engels. Want to learn English and understand what people are saying? Volg de cursus Engels voor beginners.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie