nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Engels voor Gevorderden

De taalcursus Cursus Engels voor Gevorderden op afstand volgen? Via www.thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over goed aangeschreven thuisopleidingen en cursussen in de categorie Taalcursussen vanuit het Nederlands. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Doorzoek en vergelijk probleemloos de beste thuisstudies van toonaangevende scholen als NTI en start vandaag nog met jouw thuisstudie Cursus Engels voor Gevorderden! Studeren in jouw eigen tempo, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en fantastische praktijkdocenten. Deze taalcursus is te bestellen vanaf €179,00 bij een opleider als NHA.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In juli 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht thuisstudies Cursus Engels voor Gevorderden juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Engels voor Gevorderden12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Engels voor Gevorderden op eigen tempo thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Cursus Engels voor Gevorderden voordelig vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat jouw situatie ook is, voor ons allemaal is er een uitdaging. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker komt dan om de hoek kijken. Hier vergelijk je veel verschillende zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Cursus Engels voor Gevorderden(duaal of voltijd). Binnen deze taalcursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, altijd waar en wanneer jij wilt. Uitstekend te combineren met jouw huidige werk, muziek of sport en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Beginnen met een taalcursus Cursus Engels voor Gevorderden is niet ingewikkeld. Door middel van het stappenplan hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of probeer een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesmaterialen doorkijken en examens maken. Natuurlijk wordt je geholpen door een vaste docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je het (branche)diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele prijzen Cursus Engels voor Gevorderden thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel informatie vind je in jouw digitale leeromgeving met een PC, smartphone of iPad. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. Normaal gesproken is er een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Cursus Engels voor Gevorderden is er nu al vanaf €179,00 via de onderwijsinstelling NHA. De kosten worden gevormd door:

 • Alle theorie en opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele begeleider van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Met diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het alleen maar leuker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? Hierna geven we antwoord op de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Cursus Engels voor Gevorderden thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de taalcursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Cursus Engels voor Gevorderden: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je soms à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms kan het alleen met digitale middelen). De taalcursus kun je afronden zo’n 12 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Korte opleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In sommige gevallen is een specifieke Cursus Engels voor Gevorderden vooropleiding wel een minimum. Een andere methoden kan zijn een 18+ examen of een specifiek overgangsbewijs. In de beschrijving van de opleiding bekijk je ruime info met betrekking tot toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsinstellingen als o.a. NCOI zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit wil zeggen dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij SOMT. Mogelijk ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een erkend branchediploma zoals NL Actief. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kun je aantonen dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verscheidene instanties geven ook een Cursus Engels voor Gevorderden klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, face to face spreken van de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden een online leeromgeving. Online bekijk je de meest handige tools voor je taalcursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze speciale omgeving kan men ook terecht voor geluidsbestanden, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s, oefeningen. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-engels-voor-gevorderden

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het aanbod in studies is enorm. Dit varieert van Professioneel life coach tot bijvoorbeeld Bedrijfsfilosofie, en tegenwoordig dus ook de Cursus Engels voor Gevorderden zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen rijmt met mijn ambities? Hieronder vergelijk jij zelf de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Mogelijkheid tot een studieadviesgesprek
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: Professionele online campus
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een hoogwaardige thuisstudie Cursus Engels voor Gevorderden online versneld volgen is realistisch vanaf €179,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen een aftrekpost. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De volgende posten mag je aftrekken:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Opmerking: er gelden strenge regels (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus of studie waarbij je competenties leert voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus of studie draagt direct bij aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (per 12 maanden). Als plafond is €15000 ingesteld.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De reden hiervoor? Het bedrijf waar je werkt kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Tevens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een training of beroepsopleiding volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. Regelmatig mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Engels voor Gevorderden. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Leer Engels spreken als de Engelsen in de cursus Engels voor gevorderden Beheers je de basics van de Engelse taal en wil je deze basiskennis verder ontwikkelen? Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik perfectioneren en word je woordenschat vergroot. Advance your English speaking skills and be prepared for the best possible outcome. Oh dear. Wanneer je de Engelse taal goed beheerst, gaat er een wereld voor je open. Je kunt in het Engels goede gesprekken voeren, literatuur lezen en correcte teksten schrijven. Heb je de basiscursus voor beginners afgerond of beschik je al over redelijke basiskennis? In de cursus Engels voor gevorderden stroom je vlot door naar een hoger niveau. Kennis perfectioneren In de cursus oefen je lees-, luister en spreekvaardigheid. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM is het perfectioneren van je kennis over de Engelse taal gemakkelijker dan je denkt. Van small talk over politics tot onderwerpen rondom het thema leisure en betere reisverhalen: de onderwerpkeuze zorgt ervoor dat je tijdens deze cursus voor gevorderden net iets beter begrijpt wat mensen bedoelen. Uiteindelijk maak je jezelf ook verstaanbaar in het Engels. De lat ligt hoger. Net als bij de basiscursus heeft iedere les een heldere opzet waarbij je door middel van gesprekken en/of verhalen de taal leert spreken, schrijven en lezen. De teksten zijn ingesproken door native speakers: mensen van wie Engels de moedertaal is. Zo verkrijg je een correcte uitspraak. Internationaal erkend Cambridge diploma halen is mogelijk De cursus Engels voor gevorderden is ontwikkeld op ERK niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen om zo het wereldwijd erkende diploma te behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge. Dit examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen. Internationale contacten Heb je in je werk regelmatig met Engelstalige relaties te maken? Of reis je veel en wil je makkelijker internationale contacten leggen en onderhouden? Dan is de cursus Engels voor gevorderden een slimme keuze. Na afloop voer je probleemloos gesprekken, schrijf je soepele teksten en lees je gemakkelijk Engelse kranten en boeken. Want to learn speak and understand English like a pro? Volg de cursus Engels voor gevorderden.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie