nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Gujarati

De taalcursus Gujarati op afstand volgen? Dankzij deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je de meest interessante thuiscursussen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Taalcursussen vanuit het Engels. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je voor jezelf iets starten? Of misschien een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Lees info en vergelijk gemakkelijk de beste thuisopleidingen en cursussen van betrouwbare afstandsopleiders als Nationale Handelsacademie (NHA) en start vandaag nog met jouw thuisstudie Gujarati! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en goede begeleiding. Deze taalcursus is er al vanaf €159,00 bij een opleider als NHA.

 • Zelf je studie indelen.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Uitstekende docenten.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In mei 2024 goedkoop beginnen.

Aanbieders thuisstudie Gujarati mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAGujarati6 maanden€159,00Meer informatie
Gujarati thuis volgen

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Gujarati online thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Op welk niveau jij ook denkt; voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze site kan helpen bij het vinden van een studie. Op deze website vind je uitgebreide info over tientallen cursussen en beroepsopleidingenom jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Gujarati(duaal of voltijd). Via deze taalcursus doe je in korte termijn veel kennis op, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een baan, sportactiviteiten en een druk gezinsleven.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Aan de slag gaan met een taalcursus Gujarati is niet moeilijk. In het stappenplan van ons studie-team gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Download de gratis studiegids of probeer een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben je enthousiast? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alles in orde is ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Nu kun je starten met leren: op zelfgekozen momenten lesstof en boeken doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Uiteraard ontvang je regelmatig feedback van een vaste docent.
 6. Na het afronden van de studie ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele prijzen Gujarati thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. De meeste lesstof kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je PC, smartphone of iPad. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Gujarati wordt al aangeboden vanaf €159,00 via bijv. NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Het lesmateriaal (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groeiend aantal medewerkers kiezen voor een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder lees je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Gujarati thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de taalcursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Gujarati: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is niet altijd verplicht). De taalcursus kun je afronden pakweg 6 maanden. Als je veel tijd hebt kan je het ook sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding vereist?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen zijn erg flexibel in hun starteisen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een passende Gujarati vooropleiding vereist. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21 plus examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de website van de aanbieder lees je de benodigde specificaties m.b.t. de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van instellingen zoals bijvoorbeeld NHA worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze thuisstudies even waardevol is als een cursus bij een school zoals Fotovakschool. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een speciaal branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij korte cursussen en trainingen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Flink wat instellingen bieden ook een Gujarati klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In dat portaal vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je taalcursus en heb je contact met jouw docent. Via jouw account zijn de volgende documenten te vinden: praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s, webinars, oefeningen, het lesmateriaal. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-gujarati

Andere relevante thuisstudies

Bekijk opleidingen per plaats


Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Onder andere HBO CCNA Routing and Switching t/m MBA Human Resource Management, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Gujarati zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die matcht met mijn doelen en wensen? In het volgende overzicht beschrijven we kort de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Niet geslaagd? Lesgeld terug!
 2. LOI: Al vanaf 1923 toegankelijk onderwijs voor iedereen
 3. NTI: Prettige digitale leeromgeving
 4. Laudius: Vandaag nog beginnen met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Topdocenten uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een professionele thuisstudie Gujarati online volgen kan al vanaf €159,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste onderdelen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Tip van de specialist: er gelden strenge regels (mei 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een volwaardige opleiding die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De belangrijkste details:

 • Het traject vormt een bijdrage voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het moet gaan om een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De gemaakte studiekosten beslaan het minimum van €250 (p/jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoezo? Je manager kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten is dus een win-win situatie. Vaak is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Gujarati. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Kennismaken met de taal van Mahatma Gandhi? Volg de cursus Gujarati Ongeveer 46 miljoen mensen spreken Gujarati. Je komt de taal tegen in Oeganda, Tanzania en Kenia, maar bijvoorbeeld ook in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. In de taalcursus Gujarati maak je kennis met een taal die door 46 miljoen mensen (verspreid over de wereld) gesproken wordt. Het was de moedertaal van Mahatma Gandhi en van Mohammed Ali Jinnah, de stichter van Pakistan. Gujarati werd oorspronkelijk gesproken in Gujarat, nu een deelstaat van India die grenst aan Pakistan. Daarnaast is het van oudsher ook de gebruikelijke taal in andere deelstaten van India en gebieden in Pakistan. Reisplannen? Gujarati leren is meer dan een interessante uitdaging. Heb je reisplannen naar een van de landen waar Gujarati de voertaal is? Dan leg je na de taalcursus snel en gemakkelijk contact met de plaatselijke bevolking.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie