nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Hongaars

De taalcursus Cursus Hongaars op je eigen tempo vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijker kom je in aanraking met de meest interessante thuiscursussen en opleidingen gerelateerd aan Taalcursussen vanuit het Nederlands. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je voor jezelf iets starten? Of meer iets leren wat je heel leuk vindt? Check en vergelijk gemakkelijk tientallen relevante zelfstudies en thuiscursussen van erkende afstandsopleiders als Fontys en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuisstudie Cursus Hongaars! Een passende opleiding voor iedereen, het meest actuele lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze taalcursus is te bestellen vanaf €199,00 bij onder andere NHA.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In september 2023 voor een voordelige prijs.

Vergelijking van thuisstudies Cursus Hongaars september 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Hongaars12 maanden€199,00Meer informatie
Cursus Hongaars digitaal vanuit huis

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Cursus Hongaars op eigen tempo vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er ook bij jou speelt, voor ons allemaal is er een uitdaging. Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl kan helpen bij het vinden van een studie. Op deze plek vergelijk je een breed spectrum van opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Cursus Hongaars(duaal of voltijd). Binnen deze taalcursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met werk of een andere opleiding, muziek of sport en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Beginnen met een taalcursus Cursus Hongaars gaat sneller dan je denkt. In het onderstaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of vraag een gratis proefles aan om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is het wat je had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend ontvang je regelmatig feedback van een vakkundige docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een diploma of getuigschrift. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Hoeveel kost een Cursus Hongaars thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online op jouw PC, smartphone of iPad. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken deze aanbieders met minder dure docenten. In de regel is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Cursus Hongaars kun je bestellen vanaf €199,00 bij het instituut NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Het lesmateriaal (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een aanzienlijk aantal volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. De maximale vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het wat voor mij? In het volgende gedeelte beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Cursus Hongaars thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de taalcursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Cursus Hongaars: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je meestal dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Binnen 1 week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De taalcursus heeft een studietijd van pakweg 12 maanden. Meestal kan het een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Korte opleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Heb je interesse in een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Vaak is een bepaalde Cursus Hongaars vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 18 plus-examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis brochure bekijk je meer informatie aangaande de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van bedrijven als bijv. Nationale Handelsacademie (NHA) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als IVA Driebergen Business School. Daarbij krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een speciaal branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Verscheidene opleidershebben ze mogelijkheid voor een Cursus Hongaars klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Online bekijk je de belangrijke documenten voor jouw taalcursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In de digitale leeromgeving vind je onder andere praktijkvoorbeelden, video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal, webinars, oefenexamens. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-hongaars

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2023

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit loopt van Bedrijfscoach t/m Bijscholing vakdidactiek wiskunde VO, en tegenwoordig dus ook de Cursus Hongaars zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn privé situatie? Hieronder vind je een opsomming met de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 2. LOI: Vakkundige docenten
 3. NTI: Profiteer van gratis studieadvies
 4. Laudius: Aanbevelingspercentage van 98%
 5. Thuiscursus.nl: Laatste plaatsen met 15% korting
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Cursus Hongaars online versneld volgen is realistisch vanaf €199,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Houd er rekening mee: er zijn wel strenge voorwaarden (september 2023). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een studie die belangrijk is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie draagt direct bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het betreft een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250,00 (jaarlijks), oplopend tot €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Jouw werkgever kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarbij zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een studie, training of cursus via je werk beginnen heeft dus veel verschillende voordelen. Standaard stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Hongaars. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Hongaars leren: Ontdek de meest exotische taal van Europa! Hongaars is een bijzondere taal en vindt haar oorsprong waarschijnlijk in Azië. Wil je een gesprek aan kunnen knopen met de zeer gastvrije?Magyaren? (Hongaren)? Volg de cursus Hongaars. In 2004 trad Hongarije als lidstaat toe tot de EU. De handel met dit prachtige land raakte in een stroomversnelling en steeds meer bedrijven hebben Hongaars sprekende medewerkers nodig. Hongaars leren is dus absoluut een taalvaardigheid die goed zal staan op je CV. Vakantieland Hongarije is bovendien een prachtig vakantieland. Het machtige Balatonmeer is een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Daarbij heeft het land een van de mooiste hoofdsteden van Europa, Boedapest. Hongarije is een veelzijdig land dat een grote aantrekkingskracht heeft. Hongaars leren spreken De cursus Hongaars is zowel voor de zakelijke reiziger als voor de vakantieganger een prima basis. Tijdens de praktische lessen Hongaars leer je vlot de hedendaagse Hongaarse omgangstaal. Er is veel aandacht voor een correcte uitspraak, zodat je in Hongarije goed voor de dag komt. In de cursus maak je kennis met het Hongaarse alfabet, de klankleer en de uitspraak. Je breidt stap voor stap je woordenschat uit en je kunt al snel een eenvoudig gesprekje voeren. Met de vele leuke en gevarieerde oefeningen in de cursus Hongaars raak je vertrouwd met deze bijzondere taal. Vergroot je woordenschat en voer gesprekken Ga je de uitdaging aan? Wil je binnenkort zonder aarzelen goulash bestellen in een Hongaars restaurant of de weg vragen in Boedapest? Wil jij je Hongaarse woordenschat uitbreiden? Start vandaag nog met Hongaars leren.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie