nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Iers

De taalcursus Iers zelfstandig vanuit huis volgen? Aan de hand van de vergelijker van thuisstudies vind je talloze thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Beginnen als ZZP’er? Of meer een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Bekijk en vergelijken moeiteloos kwalitatieve zelfstudies en thuiscursussen van Nederlandse onderwijsinstellingen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en ga meteen aan de slag met een thuisstudie Iers! Zelf je studietempo bepalen, een gratis proefles volgen, en altijd de beste begeleiding. Deze taalcursus is er al vanaf €159,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Online account met studieplanning.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In juli 2024 scherpe kortingen.

Opleiders thuisstudie Iers juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAIers6 maanden€159,00Meer informatie
Iers vanuit huis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Iers thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er ook bij jou speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze thuisstudie-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Hier kom je in aanraking met een scala aan zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Iers(duaal of voltijd). Aan de hand van deze taalcursus krijg jij alle onmisbare lesstof, op jouw niveau en jouw tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige baan, sportactiviteiten en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een taalcursus Iers gaat erg gemakkelijk. In het onderstaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of vraag een gratis proefles aan om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben jij overtuigd? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op zelfgekozen momenten het lesmateriaal doornemen en examens doen of projecten uploaden. Logischerwijs heb je regelmatig contact met een erkende docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een passend diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat is de prijs van een Iers thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe komt dit? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel informatie kun je digitaal raadplegen op jouw smartphone, tablet of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Normaal gesproken heb je een persoonlijke begeleiderdie jou gedurende de studie helpt. De opleiding Iers is er al vanaf €159,00 via NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NHA.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een aanzienlijk aantal werkenden zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de uitgebreide database met cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het niveau niet te hoog? In het gedeelte hieronder bespreken we kort de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Iers thuisstudies.

Kan ik direct starten met de taalcursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Iers: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je dikwijls binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms is dit optioneel). De taalcursus is vaak af te ronden in circa 6 maanden. Als je veel tijd hebt kan het soms nog een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Beroepsopleidingen en praktische studies kan iedereen op elk moment beginnen. Betreft het een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een toepasbare Iers vooropleiding een harde eis. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18 plus-examen of een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina check je de verdere details betreffende de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van instellingen als o.a. Scheidegger zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat jouw behaalde diploma op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC van Flevoland. Daarbij levert de instelling vaak een speciaal branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Zo kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Meerdere onderwijsinstellingen beschikken over een Iers klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: leren van je studiegenoten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder fijn: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De populaire opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via internet tref je de noodzakelijke software en documentatie voor je taalcursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In dit systeem tref je zaken als video’s, geluidsbestanden, oefeningen, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-talen-cursus-iers

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit loopt van HBO Informatiemanagement tot een opleiding als HBO Financial Services Management, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Iers zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn persoonlijke wensen? Bijgaand vergelijk jij zelf de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Tevredenheid gegarandeerd
 2. LOI: Zonder extra kosten langer studeren (tot tweemaal de studieduur)
 3. NTI: De beste begeleiding tijdens je hele studie
 4. Laudius: Professionele online campus
 5. Thuiscursus.nl: Termijnbetaling mogelijkheden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Iers online versneld volgen kost om en nabij de €159,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende onderdelen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Belangrijk: er gelden strenge regels (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus vormt een bijdrage voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het betreft een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NHA.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten zijn ten minste €250,00 (per 52 weken). Als plafond is €15000 ingesteld.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een opleiding of cursus volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Het bedrijf waar je werkt heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Ook zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een professionele opleiding via de werkgever starten is dus voor beide partijen interessant. Steeds vaker mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Iers. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Iers leren? Ontdek de charme van Ierland: volg een cursus Iers Hoewel Engels de voertaal is in Ierland, is het Iers wel een verplicht vak op school. Een groot deel van de bevolking verstaat de taal en het Iers komt vaak terug in bijvoorbeeld plaats- en familienamen.?Irish? is een Keltische taal, verwant aan het Schotse Gaelic. Het is een officiële taal, maar wordt door nog maar een kleine groep Ieren in het dagelijks leven gebruikt. Het Engelse dialect dat in Ierland gangbaar is, het Hiberno-English, is wel sterk beïnvloed door het Iers. Trots Ook de Ieren zijn trots op hun taal. Wat heet? Zij willen het Iers graag behouden. Wanneer je laat merken dat je hun oorspronkelijke taal spreekt, dan verdien je pluspunten. Je legt snel en gemakkelijk contact met de vriendelijke eilandbewoners. Iers leren spreken De cursus Iers begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat. Ook bijzonder handig: je leert in de cursus Iers alles over de lokale gewoonten en gebruiken van de Ieren. Kennis die je goed van pas komt wanneer je in Dublin een glas Guinness bestelt. Vakantie of zakenreis Ga je binnenkort op vakantie naar Ierland of staat er een zakenreis gepland? Verras de Ieren met de begroeting?dia dhuit? (hallo).

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie