nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Kantonees

De taalcursus Kantonees flexibel en snel thuis volgen? Aan de hand van Thuisstudiezoeken.nl vind je een ruim aanbod aan thuiscursussen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels. Een nieuwe stap in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of wellicht een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Bekijk en vergelijken simpel en snel populaire opleidingen en thuisstudies van betrouwbare instellingen als NTI en ga meteen aan de slag met een thuisstudie Kantonees! Een studie die past bij jouw niveau, het meest actuele lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze taalcursus is beschikbaar vanaf €159,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Goed te combineren met werk.
 • Digitale leeromgeving.
 • Behulpzame docenten.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In juli 2024 met introductie-aanbieding.

Vergelijking van thuisstudies Kantonees juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAKantonees6 maanden€159,00Meer informatie
Kantonees online vanuit huis

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding Kantonees op eigen tempo vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ambieer je een nieuwe baan? Wat jouw situatie ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze site kan jou hierbij helpen. Middels onze vergelijker vind je tientallen studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Engels? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Kantonees(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze taalcursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt het prima combineren met een drukke baan, andere interesses en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Inschrijven voor een taalcursus Kantonees regel je razendsnel online. In het stappenplan van ons studie-team gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Download de gratis studiegids of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en je lesstof bestuderen en huiswerk inleveren. Natuurlijk wordt je geholpen door een erkende docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actueel tarief Kantonees thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel theorie en opdrachten kun je via internet bekijken op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleiderdie ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Kantonees is er nu al vanaf €159,00 via bijv. NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een vakkundige mentor van NHA.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal werkenden willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en het enorme aanbod is een belangrijke reden. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het niveau niet te hoog? Onderstaand beantwoorden we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Kantonees thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Kantonees: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms is dit optioneel). De taalcursus kun je afronden circa 6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding vereist?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Beroepsopleidingen en praktische studies kan iedereen op elk moment beginnen. Ambieer je een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In de regel is een matchende Kantonees vooropleiding vereist. Men kan ook kiezen voor een 18 plus-examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Via de site van de onderwijsinstelling achterhaal je meer informatie inzake de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van bedrijven als bijv. Nederlands Talen Instituut (NTI) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Tyndale Theological Seminary. Tevens krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een serieus branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij korte cursussen en trainingen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zodoende kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een Kantonees klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, de goede en individuele ondersteuning en extra uitleg voor toetsen en examens. Er zijn ook nadelen: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn vaste startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Hier tref je de essentiële informatie voor je taalcursus en heb je contact met jouw docent. In de digitale leeromgeving zoek je ook naar het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, video’s, webinars, oefeningen, oefenexamens. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-kantonees

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. En er steeds meer aanbod. Dit varieert van Staatsrecht t/m HBO Digital design and production, en nu dus ook de Kantonees zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling matcht met mijn doelen en wensen? Hieronder vind je een opsomming met de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Heldere kosten voor de opleiding en examens
 3. NTI: Ook losse modules volgen
 4. Laudius: Duidelijk huiswerkoverzicht
 5. Thuiscursus.nl: Hulp bij het kiezen van een studie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Kantonees online versneld volgen is haalbaar rond de €159,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Advies van de adviseur: er gelden strenge regels (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een beroepsopleiding waarbij je competenties leert voor de baan van je toekomst (of huidige werk). We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisstudie draagt direct bij aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten zijn ten minste €250,00 (jaarlijks) tot een max van €15k.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoe komt dit? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Ook kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. Standaard stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Kantonees. Ga eens om tafel met jouw manager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Kantonees leren? De taal van Hong Kong? Volg de cursus Kantonees.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie