nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Khmer

De taalcursus Khmer comfortabel vanuit huis volgen? Via www.thuisstudiezoeken.nl bekijk je talloze thuisopleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Engels. Een nieuwe stap in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of juist iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk moeiteloos veel gekozen thuisopleidingen van Nederlandse scholen als NTI en schrijf je vandaag nog in voor een thuisstudie Khmer! Op een flexibele manier studeren, up-to-date lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze taalcursus is beschikbaar vanaf €159,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Volop feedback van je docent.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In mei 2024 goedkoop aangeboden.

Vergelijking van thuisstudies Khmer mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAKhmer (Cambodjaans)6 maanden€159,00Meer informatie
Khmer (Cambodjaans) digitaal vanuit huis

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding Khmer online thuis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat er ook bij jou speelt, er is ontzettend veel mogelijk! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze vergelijkingssite is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die aansluiten op jouw wensen. Verder groeien binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Khmer (Cambodjaans)(duaal of voltijd). In deze taalcursus verdiep jij je volledig in het vak, zonder strakke deadlines. Uitstekend te combineren met je huidige baan, muzikale bezigheden en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een taalcursus Khmer is online snel te regelen. In het stappenplan van ons studie-team gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben jij overtuigd? Registreer je dan direct online.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: op eigen tempo je lesstof bestuderen en huiswerk inleveren. Uiteraard wordt je ondersteund door een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Hoeveel kost een Khmer thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt vind je in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, laptop, tablet of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Natuurlijk is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Khmer (Cambodjaans) kan men aanschaffen vanaf €159,00 via bijvoorbeeld NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De leerstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Met diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel Hollanders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De maximale vrijheid en het enorme aanbod leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Kan ik zomaar beginnen, en is het wat voor mij? In het overzicht hierna beantwoorden we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Khmer (Cambodjaans) thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de taalcursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Khmer: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je vaak al binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Niet veel later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De taalcursus kan je onder normale omstandigheden afronden in circa 6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Kom je er even niet aan toe? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Korte opleidingen en cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Heb je interesse in een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Soms is een bepaalde Khmer vooropleiding een voorwaarde. Als alternatief vragen ze vaak een 21 plus examen of een specifiek overgangsbewijs. Via de site van de onderwijsinstelling vind je ruime info m.b.t. de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven als NHA zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze studies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als SG De Rooi Pannen. Verder krijgen deelnemers soms een echt branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij afronding van een kortlopende cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende zal de buitenwereld zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
De meeste onderwijsinstellingen hebben ze mogelijkheid voor een Khmer klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: de interactie met andere studenten, meer achtergrondinformatie en meer gerichte voorbereiding op examens. Minder fijn: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. Daar vind je snel de belangrijke documenten voor jouw taalcursus en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, video’s, oefeningen, oefenexamens, webinars. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-khmer

Check ook deze studies

Studies in jouw regio


Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Bijvoorbeeld Arabisch tot bijvoorbeeld Google AdWords Advanced, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Khmer zelfcursus. Welke onderwijsinstelling rijmt met mijn doelen en wensen? Hieronder vind je een opsomming met onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Ruime keuze in beroepsopleidingen
 2. LOI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 3. NTI: Praktijkgerichte docenten
 4. Laudius: Ruime keuze in opleidingen
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een echte thuisstudie Khmer (Cambodjaans) online volgen kan al vanaf €159,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze factoren mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (mei 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een volwaardige opleiding die iets bijdraagt aan de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • De cursus draagt rechtstreeks bij aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De kosten die je opvoert beslaan het minimum van €250 (per jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Tevens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via de werkgever doen is dus voor beide partijen interessant. Standaard is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Khmer. Ga eens om tafel met jouw manager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Belangstelling voor Cambodja? Volg de taalcursus Khmer. Reisplannen naar Cambodja? Wat is het dan leuk als je de plaatselijke bevolking in hun eigen taal aanspreekt. De taalcursus Khmer leert je de beginselen. Een goed begin is? De Khmer is een van de oudste beschavingen van Zuidoost-Azië. Dit volk in Cambodja bouwde de schitterende Angkor Wat-tempel. Met een oppervlakte van 126 hectare is dit het grootste religieuze monument ter wereld. Basisconversatie Khmer is de nationale taal van Cambodja en wordt gesproken door meer dan 85% van de Cambodjaanse bevolking. De taalcursus Khmer is een fascinerende kennismaking met het Cambodjaans. Contact leggen Plannen voor een trip naar het Aziatische land met z?n prachtige tempels en tropische stranden? Na de cursus Khmer maak je gemakkelijk contact met de vriendelijke Cambodjanen. Dat is zeker de investering in een compacte taalopleiding waard.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie