nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Latijns-Amerikaans

De taalcursus Latijns-Amerikaans zelfstandig thuis volgen? Via onze thuisstudie-vergelijker bekijk je de beste thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Engels. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je jouw eigen baas worden? Of anderzijds een cursus om je kennis te verbreden? Bekijk en vergelijken meteen de beste thuisstudies van Hollandse onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en wie weet begin jij volgende week al met een thuisstudie Latijns-Amerikaans! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze taalcursus is te bestellen vanaf €159,00 bij onder andere NHA.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Volop feedback van je docent.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In juli 2024 voordelige tarieven.

Alle thuisstudies Latijns-Amerikaans juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHALatijns-Amerikaans6 maanden€159,00Meer informatie
LAUDIUSLatijns Amerikaans Voor Beginners3 maanden€119,00Meer informatie
Latijns-Amerikaans vanuit huis volgen

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Latijns-Amerikaans thuis digitaal volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er ook bij jou speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze thuisstudie-vergelijker is een ideaal vertrekpunt. Middels onze vergelijker vind je uitgebreide info over veel verschillende opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Latijns-Amerikaans(duaal of voltijd). Tijdens deze taalcursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, volledig op jouw eigen tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met dagelijkse werkzaamheden, muziek of sport en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Het deelnemen aan een taalcursus Latijns-Amerikaans regel je razendsnel online. Hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of neem direct een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is het wat je had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Het leren gaat beginnen: zelf je studietijd indelen en de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Uiteraard heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je het (branche)diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Hoeveel kost een Latijns-Amerikaans thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel lesmaterialen vind je in jouw digitale leeromgeving op een macbook, ipad of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vanzelfsprekend zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Latijns-Amerikaans kun je al volgen vanaf €159,00 via de onderwijsinstelling NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NHA.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Veel volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het niveau niet te hoog? In het overzicht hierna geven we antwoord op de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Latijns-Amerikaans thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Latijns-Amerikaans: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Een paar dagen later krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De taalcursus heeft een studietijd van plusminus 6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en veel taalstudies hebben in de regel weinig basiseisen. Ben jij van plan te starten met een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Normaal gesproken is een passende Latijns-Amerikaans vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ examen of een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder bekijk je de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van bedrijven als onder andere NHA zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Zo weet je dat deze thuisopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als CITAVERDE College. Ook levert de instelling vaak een waardevol branchediploma als NL Actief. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zo laat jij zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Het gros van de aanbieders faciliteren ook een Latijns-Amerikaans klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Een negatief punt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. Via dit systeem download je alles wat je nodig hebt voor jouw taalcursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving is er een verzameling geplaatst van oefeningen, webinars, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-talen-cursus-latijns-amerikaans

Andere populaire studies


Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dat gaat van Filmmaker t/m HBO Elektrocardiografie, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Latijns-Amerikaans zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn wensen en situatie? Hieronder vind je een opsomming met de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Erkenning door het ministerie van onderwijs
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Voor veel cursussen en opleiding kun je dagelijks digitaal examen doen
 4. Laudius: 14 dagen gratis studeren
 5. Thuiscursus.nl: Studie in jouw eigen tempo afronden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

De thuisstudie Latijns-Amerikaans online versneld volgen kan voor een bedrag van €159,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende kosten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Opmerking: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepscursus die gericht is op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus of studie is geschikt voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Studeren op kosten van de werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe komt dit? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. Soms kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Latijns-Amerikaans. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Het Spaans van Zuid-Amerika leren? Volg de cursus Latijns-Amerikaans In veel landen in Midden- en Zuid-Amerika is Spaans de hoofdtaal. In de cursus Latijns-Amerikaans leer je Spaans zoals de bevolking het daar spreekt. Met een andere uitspraak en een eigen woordenschat. Bij Latijns-Amerika denk je al snel aan dansen en temperament. En de taal natuurlijk. Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken. Het is ook de officiële taal in Mexico, zes landen in Centraal-Amerika, alle landen in Zuid-Amerika (behalve Brazilië, de Guyana?s en Suriname), Cuba, de Dominicaanse Republiek en Puerto Rico. En dat is nog niet alles: ook miljoenen inwoners van de Verenigde Staten spreken en verstaan Spaans. Uitspraak en grammatica De Latijns-Amerikaanse variant van Spaans verschilt van het Europese Spaans. Er zijn verschillen in: uitspraak en intonatie grammatica woordenschat In de cursus Latijns-Amerikaans leer je het niet-Europese Spaans. Zakenreis Latijns-Amerikaans leren is zeer handig als je in je werk met ondernemers uit Midden- of Zuid-Amerika te maken krijgt. Het is een investering waarvan je nog jarenlang heel veel plezier en profijt hebt.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie