nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Mongools

De taalcursus Mongools zelfstandig thuis volgen? Geholpen door onze vergelijker kom je in aanraking met tientallen thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Taalcursussen vanuit het Engels. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je een eigen zaak starten? Of juist een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Neem de informatie door en vergelijk probleemloos goede thuisopleidingen van betrouwbare opleiders als LOI en begin morgen al met een thuisstudie Mongools! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en de beste docenten. Deze taalcursus kun je vanuit huis volgen vanaf €159,00 bij NHA.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In juli 2024 voor een voordelige prijs.

Vergelijking van thuisstudies Mongools juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAMongools6 maanden€159,00Meer informatie
Mongools thuis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Mongools thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen kan studeren en leren. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze website vind je een ruim aanbod zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Engels? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Mongools(duaal of voltijd). In deze taalcursus doe je belangrijke kennis op, op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige baan, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Inschrijven voor een taalcursus Mongools is niet moeilijk. In het bijgaande stappenplan geven we hierop een korte toelichting:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies de optie voor een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alles in orde is zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: zelf je studietijd indelen en de verschillende lesmaterialen samenvatten en klassikaal onderwijs volgen. Zoals je mag verwachten wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je het (branche)diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actueel tarief Mongools thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. De meeste lesstof check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je PC, smartphone of iPad. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Mongools kan men aanschaffen vanaf €159,00 bij o.a. NHA. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De lesstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NHA.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Met diploma / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot deel van de jongeren zien hun kansen in een zelfstudie. Het zelf kunnen bepalen en het grote aanbod aan opleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan men zomaar ineens een studie starten, en sluit het aan bij mijn wensen? Hierna lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Mongools thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn taalcursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Mongools: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De taalcursus is vaak af te ronden in zo’n 6 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Onverwachte drukte? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een vooropleiding vereist?
Dit varieert per studie en opleider. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat het om een uitgebreide MBO / HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Meestal is een matchende Mongools vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Een andere methoden kan zijn een 21-plus toets of op basis van een eerder gevolgd programma. In de folder van de school tref je extra info inzake de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van opleiders zoals Laudius voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze opleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Helicon Opleidingen. Daarnaast behaal je met een thuisstudie vaak een officieel branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze wijze maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Meerdere instellingen bieden ook een Mongools klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt ervaringen en kennis delen de goede en individuele ondersteuning en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Wat minder positief is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via dit systeem bekijk je de belangrijke documenten voor jouw taalcursus en heb je contact met jouw docent. In deze speciale omgeving kun je terecht voor ondermeer oefeningen, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, het lesmateriaal, webinars. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-talen-cursus-mongools

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Van Natuurlijke Cosmetica tot bijvoorbeeld Talent Recruitment, en sinds kort dus ook de Mongools zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen relevant is voor mijn ambities? In het volgende hoofdstuk vind je een opsomming met de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Speciale opleidingen voor een eigen bedrijf
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Uitstekende naam op de arbeidsmarkt
 4. Laudius: Gratis informatiefolder
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekend te combineren met een drukke baan
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een echte thuisstudie Mongools online versneld volgen is realistisch vanaf €159,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De relevante posten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Verplichte boeken en readers

Opgelet: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepsopleiding die gericht is op je toekomstige werkveld (of huidige functie). We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten moeten minimaal €250 zijn (jaarlijks) en nooit hoger dan €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een opleiding of cursus volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoezo? Je werk / collega plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een studie, training of cursus via je werk beginnen is dus voor jullie beide relevant. Vaak heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Mongools. Ga eens om tafel met jouw manager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Kennismaken met een bijzondere taal? Volg de cursus Mongools Een leuke, interessante uitdaging? Kies de cursus Mongools en leer de taal spreken en begrijpen. Een verrassende taal waarmee je een hele nieuwe wereld ontdekt. Mongolië. Dit uitgestrekte land tussen Rusland en China is een van de oudste landen ter wereld en heeft voor velen een mythische klank. Het is het land van Genghis Khan, een legendarische heerser en veroveraar. Cyrillische schrift Wil je kennismaken met de Mongoolse taal? De cursus Mongools is een boeiende introductie. In de cursus komt het Khalka aan bod, het dialect dat wordt gesproken in de Volksrepubliek Mongolië en het autonome gebied binnen Mongolië in China. De Mongoolse taal lijkt moeilijk. Toch is Mongools leren makkelijker dan je denkt. Je herkent maar weinig woorden en het Cyrillische schrift is beslist even wennen. Toch krijg je de taal met de cursus Mongools snel onder de knie. Ga je de uitdaging aan? Wil je jouw taalvaardigheid vergroten en ervaring opdoen met het Cyrillische schrift? Start de cursus Mongools.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie