nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Punjabi

De taalcursus Punjabi comfortabel vanuit huis volgen? D.m.v. Thuisstudiezoeken.nl tref je de meest interessante thuisstudies en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Taalcursussen vanuit het Engels. Een nieuwe stap in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of simpelweg toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig populaire opleidingen en thuisstudies van vooraanstaande onderwijsinstellingen als LOI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuisstudie Punjabi! Zelf je studietempo bepalen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en altijd de beste begeleiding. Deze taalcursus is beschikbaar vanaf €159,00 via NHA.

 • 100% flexibel studeren.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In april 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Punjabi april 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAPunjabi6 maanden€159,00Meer informatie
LAUDIUSPunjabi Voor Beginners3 maanden€119,00Meer informatie
Punjabi online vanuit huis

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Punjabi online thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Hoe jouw situatie er ook uitziet, de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel zelf in actie komen! www.thuisstudiezoeken.nl kan helpen bij het vinden van een studie. Middels onze vergelijker vind je uitgebreide info over honderden thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Engels? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Punjabi(duaal of voltijd). Door het volgen van deze taalcursus verdiep jij je volledig in het vak, volledig op jouw eigen tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met je huidige baan, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Aan de slag gaan met een taalcursus Punjabi is zo gepiept. In het volgende stukje leggen we dit precies uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben jij overtuigd? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en examens maken. Vanzelf wordt je geholpen door een ervaren docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat zijn de tarieven van een Punjabi thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom zijn de kosten zo laag? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt vind je in jouw digitale leeromgeving, bijvoorbeeld op jouw macbook, ipad of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Punjabi is er al vanaf €159,00 bij NHA. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van NHA.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Meer en meer jongeren kiezen voor een thuisstudie. De vrijheid en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het wat voor mij? Hierna lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Punjabi thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de taalcursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Punjabi: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen afzienbare tijd worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit verschilt per opleiding). De taalcursus is vaak af te ronden in om en nabij de 6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan je het ook sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een vooropleiding vereist?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Oriënteer jij je meer op een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een specifieke Punjabi vooropleiding vereist. Het kan ook gaan om een 21-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de website van de aanbieder bekijk je de benodigde specificaties ten aanzien van de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van scholen zoals Scheidegger voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze studies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Graafschap College. Daarbij kan je ook rekenen op een erkend branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij korte cursussen en trainingen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze manier kun je aantonen dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Flink wat instellingen beschikken over een Punjabi klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Wat minder positief is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Tevens is tarief van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In deze omgeving tref je de noodzakelijke software en documentatie voor je taalcursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In deze internet omgeving is er een verzameling geplaatst van oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen, webinars, het lesmateriaal. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-punjabi

Bekijk ook deze studies

Bekijk onderwijsinstellingen in de buurt


Onderwijsinstellingen vergelijken april 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. En er steeds meer aanbod. Onder andere Ontwerpen voor niet-ontwerpers tot aan SEO Specialist, en uiteraard ook de Punjabi zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland relevant is voor mijn privé situatie? In het volgende overzicht benoemen we de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Erkenning door het ministerie van onderwijs
 2. LOI: Unieke Studiekeuze- en beroepskeuzetesten
 3. NTI: Hoge kortingen op soft- en hardware via Surfspot
 4. Laudius: Je betaalt geen inschrijfgeld
 5. Thuiscursus.nl: Locaties door heel Nederland
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een echte thuisstudie Punjabi online versneld volgen is mogelijk vanaf €159,00. Maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Opgelet: er zijn wel strenge voorwaarden (april 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • Het traject is geschikt voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De kosten die je opvoert moeten minimaal €250 zijn (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Studeren op kosten van de werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoe komt dit? Jouw werkgever kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Verder zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding volgen via jouw werkgever heeft pluspunten voor beide partijen. Dikwijls mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Punjabi. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Punjabi leren? Punjabi, de taal van Punjab en Pakistan Ga je op (zaken)reis naar de Indiase deelstaat Punjab of naar Pakistan? Heb je interesse in de vele films die in het Punjabi verschenen zijn? Met de cursus Punjabi leer je de taal razendsnel. Punjabi, ook wel Panjabi genoemd, is de meest gesproken taal van Pakistan en de officiële taal van de Indiase provincie Punjab. Wereldwijd spreken bijna 130 miljoen mensen Punjabi. Interessant feit: er zijn veel films in het Punjabi opgenomen. Dat heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de populariteit van de taal. Punjabi leren spreken De taalcursus Punjabi begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De grammatica leer je op eenvoudige wijze met overzichtelijke samenvattingen. Met veel oefenen gaan je vaardigheden vlot vooruit en bouw je al snel een flinke woordenschat op. Vakantie of zakenreis? Binnenkort op vakantie naar India of Pakistan? Met een cursus Punjabi haal je het optimale uit je reis. Vooral als je een zakenreis naar een van deze landen in het verschiet hebt, bewijst de cursus goede diensten.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie