nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Saudi

De taalcursus Saudi comfortabel vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijker check & vergelijk je goed aangeschreven thuiscursussen en opleidingen gerelateerd aan Taalcursussen vanuit het Engels. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of bijvoorbeeld een cursus om je kennis te verbreden? Ga direct van start en vergelijk heel eenvoudig kwalitatieve thuisopleidingen en cursussen van respectabele afstandsopleiders als Laudius en ga meteen aan de slag met een thuisstudie Saudi! Zelf je studietempo bepalen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en de beste docenten. Deze taalcursus is te bestellen vanaf €159,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Behulpzame docenten.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In juli 2024 scherpe kortingen.

Aanbieders thuisstudie Saudi juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHASaudi6 maanden€159,00Meer informatie
Saudi online vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Saudi vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat je denkniveau ook is, iedereen vind het leuk om te leren. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze website helpt met het vinden van de juiste studie. Met onze vergelijker kom je in aanraking met een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Saudi(duaal of voltijd). Door deze taalcursus doe je belangrijke kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Je kunt het prima combineren met een drukke baan, vrijetijdsbesteding en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Beginnen met een taalcursus Saudi kan moeiteloos via internet. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Download de gratis studiegids of kies de optie voor een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je overal aan voldoet, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: op zelfgekozen momenten lesstof en boeken doornemen en toetsen / examens maken. Bij alle opleiders ontvang je regelmatig feedback van een vaste docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je het (branche)diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven Saudi thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een telefoon of PC (ook tablets). Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Normaal gesproken is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou door het traject helpen. De opleiding Saudi wordt al aangeboden vanaf €159,00 bij de onderwijsinstelling NHA. De kosten worden gevormd door:

 • De studiestof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een professionele begeleider van NHA.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Meer en meer werkenden willen vanuit huis studeren. Het zelf kunnen bepalen en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn ambities? Onderstaand beantwoorden we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Saudi thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de taalcursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Saudi: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is niet altijd verplicht). De taalcursus kost je gemiddeld 6 maanden. Als je veel tijd hebt kan het een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Het is niet erg als je er langer over doet.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Oriënteer jij je meer op een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een toepasbare Saudi vooropleiding noodzakelijk. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of op basis van een eerder gevolgd programma. Op de website van de aanbieder bekijk je extra info omtrent de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van aanbieders als onder andere Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze studies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Alfa-college. Daarnaast ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een waardevol branchediploma als fitness trainer A. Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan jij laten zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verschillende onderwijs-bedrijven hebben ook een Saudi klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, face to face spreken van de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Via dit systeem tref je de noodzakelijke software en documentatie voor je taalcursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In jouw online omgeving zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, geluidsbestanden, het lesmateriaal, video’s, oefeningen, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-talen-cursus-saudi

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit loopt van Basiskennis Ecologie tot aan Natuurvoedingsconsulent, en dus ook de Saudi zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling matcht met mijn privé situatie? Onderstaand vind je een opsomming met de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: 80 jaar ervaring in thuiscursussen
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Online intelligentietest
 4. Laudius: Open-Boek-Examen thuis
 5. Thuiscursus.nl: Studie in jouw eigen tempo afronden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

De thuisstudie Saudi online versneld volgen doe je vanaf €159,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke producten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Opmerking: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingdie van belang is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De thuisstudie draagt direct bij aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • Jouw totale kosten zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Wat is daarvan de reden? Jouw werkgever heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Saudi. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Leer de taal van Saudi-Arabië: volg de cursus Saudi Hijazi is het meest gesproken dialect van het Arabische schiereiland. In de taalcursus Saudi maak je kennis met deze boeiende taal en leer je de taal spreken en begrijpen. Het stedelijke Hijazi dialect is het belangrijkste dialect van de Saudi-Arabische westkust (Jeddah) en de heilige steden Mekka en Medina. Hijazi wordt gebruikt voor commerciële en overheidsdoeleinden. Spreekvaardigheid In de taalcursus Saudi ligt de nadruk op het praktische gebruik van de taal. Na deze cursus kun je in Saudi-Arabië zowel privé als zakelijk prima uit de voeten. Vakantie of zakenreis? Binnenkort op vakantie naar Saudi-Arabië? Met een cursus Saudi kun je jezelf uitstekend redden in Saudi. Maar ook wanneer je een zakenreis naar een van deze landen in het verschiet hebt, bewijst de cursus goede diensten.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie