nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Thai

De taalcursus Cursus Thai zelfstandig vanuit huis volgen? Middels Thuisstudiezoeken.nl kom je in aanraking met tientallen thuisopleidingen en studies om verder te komen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of misschien een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Check en vergelijk gemakkelijk goede zelfstudies en thuiscursussen van Nederlandse onderwijsaanbieders als Laudius en begin morgen al met een thuisstudie Cursus Thai! Een opleiding die past bij je denkniveau, een gratis proefles volgen, en altijd de beste begeleiding. Deze taalcursus is beschikbaar vanaf €179,00 via NHA.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Vergelijk thuisstudies Cursus Thai juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Thai12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Thai vanuit huis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Cursus Thai online thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er ook bij jou speelt, iedereen kan studeren en leren. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze site helpt met het vinden van de juiste studie. Middels onze vergelijker tref je een scala aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Nederlands? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Cursus Thai(duaal of voltijd). Door deze taalcursus verdiep jij je volledig in het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Uitstekend te combineren met jouw huidige werk, muzikale bezigheden en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Beginnen met een taalcursus Cursus Thai is niet moeilijk. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of neem direct een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Lijkt het wat? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en huiswerk inleveren. Logischerwijs ontvang je regelmatig feedback van een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt je beloond met een diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat zijn de huidige kosten van een Cursus Thai thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een groot deel van wat behandeld wordt vind je in jouw digitale leeromgeving op jouw computer, iPad of smartphone. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vaak is er een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Cursus Thai kun je al volgen vanaf €179,00 via bijv. NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De lesstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een professionele begeleider van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Kies voor een erkende thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een thuisstudie. De maximale vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand bespreken we kort de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Cursus Thai thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Cursus Thai: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (indien gewenst). De taalcursus heeft een studietijd van om en nabij de 12 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Even studeren op een lager pitje? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en veel taalstudies kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat jouw voorkeur uit naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Soms is een specifieke Cursus Thai vooropleiding wel een minimum. Men kan ook kiezen voor een 21+ examenof een diploma van het voortgezet onderwijs. In de folder van de school lees je de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van scholen als onder andere NTI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze thuisstudies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld STC. Verder ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een erkend branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
De meeste opleidersgeven ook een Cursus Thai klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de goede en individuele ondersteuning en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Een negatief punt is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Hier download je de noodzakelijke software en documentatie voor je taalcursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In dit systeem kun je terecht voor ondermeer praktijkvoorbeelden, oefeningen, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens, webinars. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-talen-cursus-thai

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan Basisopleiding Medewerker ICT tot aan HBO Inleiding Voeding en diëtetiek, en nu dus ook de Cursus Thai zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die matcht met mijn aspiraties? Hieronder vind je een opsomming met de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Een prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Aantrekkelijk voor werkgevers
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 5. Thuiscursus.nl: Gratis studiegids aanvragen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Zelf een thuisstudie Cursus Thai online versneld volgen is haalbaar rond de €179,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Belangrijk: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een volwaardige opleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus of studie levert een bijdrage aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (p/jaar) tot een max van €15k.

Werkgever betaalt soms mee
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Wat is daarvan de reden? Jouw werkgever heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via je werk volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Bij veel bedrijven heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Thai. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Leer de taal met de glimlach: volg de cursus Thai Thais leren? Lijkt moeilijk, valt best mee. Na de cursus Thai voer je al snel een gesprek en maak je gemakkelijk contact met de vriendelijke bevolking van Thailand. Thailand is een van de populairste vakantielanden in Azië. Niet zo verwonderlijk, Thailand is een adembenemend mooi land dat veel te bieden heeft. Uitgestrekte jungle, prachtige tropische eilanden, mystieke tempels en de altijd bruisende metropool Bangkok. Contacten leggen Dankzij de vriendelijke bevolking staat Thailand bekend als?het land van de glimlach?. Lijkt het je leuk om echt in gesprek te komen met de gastvrije Thai? Met de taalcursus Thai leer je snel hoe je goed kunt communiceren in het Thais. De Thaise taal lijkt best ingewikkeld, maar met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je Thais snel in je systeem. De grammatica is betrekkelijk eenvoudig en je krijgt in de cursus Thai helder uitleg over de wijze waarop je specifieke Thaise woorden in zinsverband gebruikt. Thais leren spreken Thai is een zogenaamde toontaal. Dit betekent dat een woord een andere betekenis krijgt wanneer je het op een andere toonhoogte uitspreekt. De Thaise vocabulaire krijgt zo een extra dimensie. Het is even wennen, maar de compacte thuisstudie maakt Thais leren wel extra leuk en uitdagend. Alledaagse situaties In de cursus Thai komen alle facetten van de Thaise taal aan bod. De nadruk ligt op het praktische gebruik. Je oefent op de juiste uitspraak en je vergroot vlot je woordenschat. Ook voor werk De cursus Thai is een goede keuze wanneer Thailand je favoriete reisbestemming is. Maar ook wanneer je beroepshalve met Thailand en Thaise bedrijven te maken krijgt, geeft deze taalcursus je een uitstekende basis.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie