nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Turks

De taalcursus Cursus Turks zelfstandig thuis volgen? Geholpen door de vergelijker van thuisstudies vind je uitgebreide info over toonaangevende thuisopleidingen en studies in de categorie Taalcursussen vanuit het Nederlands. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of bijvoorbeeld iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Bekijk en vergelijken meteen tientallen relevante thuisstudies van betrouwbare scholen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en begin morgen al met een thuisstudie Cursus Turks! Een opleiding die past bij je denkniveau, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze taalcursus is er al vanaf €179,00 bij een opleider als NHA.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Aanbieders thuisstudie Cursus Turks juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Turks12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Turks op eigen tempo thuis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Cursus Turks zelfstandig thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw situatie ook is, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze site is daarbij het ideale startpunt. Middels onze vergelijker vind je uitgebreide info over tientallen zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Cursus Turks(duaal of voltijd). In deze taalcursus doe je in korte termijn veel kennis op, zonder strakke deadlines. Uitstekend te combineren met je werk, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Aan de slag gaan met een taalcursus Cursus Turks gaat erg gemakkelijk. In het stappenplan van ons studie-team geven we hierop een korte toelichting:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op zelfgekozen momenten de verschillende lesmaterialen samenvatten en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelfsprekend wordt je geholpen door een persoonlijke docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actueel tarief Cursus Turks thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat daar de reden voor is? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel lesmaterialen kun je via internet bekijken met jouw computer, iPad of smartphone. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder dure docenten. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Cursus Turks kun je al volgen vanaf €179,00 via de onderwijsinstelling NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Snel en efficiënt thuis studeren

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Meer en meer werkenden kiezen voor een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is deze opleiding wel geschikt? Hierna behandelen we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Cursus Turks thuisstudies.

Kan ik direct starten met de taalcursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Cursus Turks: studeren op de momenten wanneer het jou past. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je soms dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Binnen 1 week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De taalcursus duurt zo’n 12 maanden. Dikwijls kan het een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Ben je op zoek naar een HBO / WO opleidingstraject? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In de regel is een bepaalde Cursus Turks vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. In de folder van de school vind je meer informatie met betrekking tot toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van aanbieders als onder andere NTI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze diploma’s dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld European Institute For Brand Management. Tevens levert de instelling vaak een gerenommeerd branchediploma zoals fitness trainer A. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze wijze laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Het gros van de onderwijsinstellingen geven ook een Cursus Turks klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: leren van je studiegenoten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Minder fijn: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via dit systeem download je de noodzakelijke software en documentatie voor je taalcursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. Via jouw account kan men ook terecht voor oefenexamens, geluidsbestanden, webinars, het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-cursus-turks

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit loopt van HBO Mediapsychologie en -sociologie tot aan HBO literair vertalen Spaans, en dus ook de Cursus Turks zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland in lijn is met mijn situatie? Hieronder benoemen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: De beste prijs-kwaliteitverhouding
 2. LOI: Studiekosten fiscaal aftrekbaar
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: Gemiddelde score 8,6
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie Cursus Turks online versneld volgen kost om en nabij de €179,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze specifieke zaken kun je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Niet vergeten: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie waarbij je competenties leert voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Let altijd even op deze aspecten:

 • Het traject is geschikt voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten bedragen minimaal €250 (p/jaar), en maximaal €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De reden hiervoor? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een professionele opleiding via jouw bedrijf volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Regelmatig heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Turks. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Met Turkse buren of collega?s spreken? Volg de cursus Turks Heb je Turkse vrienden of collega?s en wil je in hun eigen taal met hen praten? Met de cursus Turks voer je al snel een goed gesprek. Turkije verbindt Azië en Europa. Het is een schitterend land met een unieke cultuur en een rijk verleden. Het prachtige klimaat, de verfijnde keuken en vriendelijke bevolking maken Turkije zeer geliefd. Een bezoek aan het gastvrije Turkije is nog leuker wanneer je de taal spreekt en je de mensen kunt begroeten met?merhaba?. Heb je plannen voor een reis naar Turkije? Backpacken of stedentrip? Of heb je misschien Turkse vrienden, buren of collega?s en vind je het leuk om de Turkse taal te leren? De cursus Turks is dan een prima begin. De Turkse taal lijkt misschien moeilijk omdat de taal afwijkt van het Nederlands en andere Europese talen. Toch is Turks lang zo lastig niet. De taal kent bijvoorbeeld geen lidwoorden en geen geslachten. Ook handig: op de heldere taalregels zijn bijna geen uitzonderingen. Review 5/5 In een paar lessen tijd, snap ik de grammatica van de taal erg goed. Het wordt op een bepaalde manier uitgelegd, waardoor je het snel door hebt! Nooit gedacht dat ik de Turkse conversaties van de geluidsfragmenten kon verstaan binnen een paar lessen! Het huiswerk insturen verloopt ook erg vlot. Binnen 5 werkdagen, en meestal eerder, krijg je je huiswerk terug + feedback. Erg tevreden. Lees meer» Turks leren spreken In de cursus Turks ligt het accent nadrukkelijk op spreekvaardigheid. Aan de hand van alledaagse situaties leer je een gesprek voeren. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je dat snel onder de knie. Je woordenschat groeit snel. Ook voor werk De cursus Turks is een goede keuze wanneer Turkije je favoriete reisbestemming is. Maar ook wanneer je voor je werk met Turkse collega?s of ondernemers te maken krijgt. De taalcursus geeft je een prima basis.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie