nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Zweeds

De taalcursus Cursus Zweeds comfortabel vanuit huis volgen? Middels onze vergelijker bekijk je een ruim aanbod aan thuiscursussen en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Check en vergelijk eenvoudig professionele thuisstudies van respectabele scholen als NTI en ga meteen aan de slag met een thuisstudie Cursus Zweeds! Een studie die past bij jouw niveau, studiematerialen online toegankelijk, en docenten uit het werkveld. Deze taalcursus kan jij volgen vanaf €179,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Goed te combineren met werk.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In juli 2024 voordelig starten.

Vergelijking van thuisstudies Cursus Zweeds juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Zweeds12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Zweeds digitaal vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Cursus Zweeds zelfstandig thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er ook bij jou speelt, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Op deze website vind je een ruim aanbod zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Een goede optie is de online thuisstudie Cursus Zweeds(duaal of voltijd). Door het volgen van deze taalcursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, altijd waar en wanneer jij wilt. Ideaal als je studeren moet combineren met een drukke baan, buitenschoolse activiteiten en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis studeren?
Van start gaan met een taalcursus Cursus Zweeds is niet ingewikkeld. In het bijgaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies de optie voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is het wat je had verwacht? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen ontvang je het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en toetsen / examens maken. Vanzelfsprekend wordt je bijgestaan door een persoonlijke docent.
 6. Alles afgerond? Dan ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat is de prijs van een Cursus Zweeds thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. De meeste lesstof check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Doorgaans zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Cursus Zweeds kun je al volgen vanaf €179,00 via o.a. NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De examens (soms op locatie).
 • Met diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot aantal arbeiders zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de variatie in thuisopleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn doelen? In de volgende paragraaf vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Cursus Zweeds thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Cursus Zweeds: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je dikwijls binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De taalcursus kost je grofweg 12 maanden. In veel gevallen kan je het ook sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Basisopleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Oriënteer jij je meer op een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In de regel is een dergelijke Cursus Zweeds vooropleiding een van de voorwaarden. Als alternatief vragen ze vaak een 21+ toetsof ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Via de site van de onderwijsinstelling check je extra info met betrekking tot toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van aanbieders als o.a. Scheidegger zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). We kunnen dus zeggen dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Wagner Group. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een speciaal branchediploma zoals NL Actief. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op die manier is het voor iedereen duidelijk dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-aanbieders geven ook een Cursus Zweeds klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, meer individuele begeleiding en extra uitleg voor toetsen en examens. Wat minder positief is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden een online leeromgeving. Hier bekijk je de belangrijke documenten voor jouw taalcursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, praktijkvoorbeelden, webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefeningen. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-talen-cursus-zweeds

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. En er steeds meer aanbod. Dit varieert van Kaartleggen met Lenormand tot Introductiecursus schrijven, en sinds kort dus ook de Cursus Zweeds zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan bij mijn aspiraties? In de beschrijving hierna kun je meer vinden over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: De goedkoopste opleider van Nederland
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Officiële vakliteratuur is inbegrepen in het lesgeld
 4. Laudius: Open-Boek-Examen thuis
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Naast je baan een thuisstudie Cursus Zweeds online versneld volgen is haalbaar rond de €179,00. Maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De relevante onderdelen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Advies van de adviseur: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingwaarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding levert een bijdrage aan jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NHA.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (jaarlijks), en maximaal €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoezo? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een erkende studie volgen via jouw werkgever heeft pluspunten voor beide partijen. Steeds vaker mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Zweeds. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Zweedse taal gemakkelijker dan je denkt. Start met de cursus Zweeds Van knäckebröd tot smörgåsbord: Zweeds is een van de Scandinavische talen en vertoont stiekem toch veel overeenkomsten met het Nederlands. Wil je snel een vreemde taal onder de knie krijgen? Dan is Zweeds leren een slimme keuze. Zweden is een schitterend, zeer bosrijk land met talloze meren. Het land nodigt uit tot het maken van dagenlange trektochten. Zo?n verblijf in Zweden wordt nog aantrekkelijker als je de Zweedse taal spreekt. Zweeds is de meest gesproken Scandinavische taal en behoort samen met Noors, Deens, IJslands, Duits, Engels en Nederlands tot de Germaanse taalfamilie. De taal vertoont veel overeenkomsten met Nederlands. Zweeds leren is dus gemakkelijker te leren dan je denkt. Het meest kenmerkende van de Zweedse taal is natuurlijk het prachtige,?zangerige? accent. Alsof je de catalogus van Ikea ten gehore brengt in een cover van Abba. Met de cursus Zweeds en het unieke EASYLEARNING-SYSTEM krijg je snel het juiste gevoel van de karakteristieke Zweedse taal. Zweeds leren met een praktische cursus Zweeds is een praktische en levendige cursus. Je leert wat je kunt zeggen in dagelijks veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Met de taalcursus Zweeds groeit je woordenschat verrassend vlot. Je komt al snel verder dan?tack? (dankjewel),?halå? (hallo) en?adjö? (tot ziens). Ook voor werk De cursus Zweeds is een goede keuze wanneer Zweden je favoriete reisbestemming is. Maar ook wanneer je vanwege je beroep veel met Zweden te maken hebt. De taalcursus geeft je een prima basis. Start vandaag nog met Zweeds leren bij NHA.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie