nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Engels A1, A2, B1

De taalcursus Engels A1, A2, B1 zelfstandig vanuit huis volgen? Aan de hand van www.thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je toonaangevende thuiscursussen en studies in het vakgebied van Engels. Een nieuwe stap in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of simpelweg zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk heel eenvoudig tientallen relevante thuiscursussen en studies van respectabele scholen als Thuiscursus.nl en wie weet begin jij volgende week al met een thuisstudie Engels A1, A2, B1! Studeren op je eigen tempo, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze taalcursus kun je vanuit huis volgen vanaf €276,00 bij NTI.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In juli 2024 met introductie-aanbieding.

Vergelijking van thuisstudies Engels A1, A2, B1 juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIEngels A1, A2, B110 maanden€276,00Meer informatie
Engels A1, A2, B1 thuis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Engels A1, A2, B1 voordelig vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze site helpt met het vinden van de juiste studie. Hier tref je veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Engels? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Engels A1, A2, B1(duaal of voltijd). Door deze taalcursus doe je in korte termijn veel kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast dagelijkse werkzaamheden, buitenschoolse activiteiten en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Van start gaan met een taalcursus Engels A1, A2, B1 is niet moeilijk. In het onderstaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Download de gratis studiegids of neem direct een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Lijkt het wat? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Uiteraard ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een passend diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele kosten Engels A1, A2, B1 thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat is hiervan de reden? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel van de documentatie kun je digitaal raadplegen met een macbook, ipad of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleiderdie jou gedurende de studie helpt. De opleiding Engels A1, A2, B1 is er al vanaf €276,00 via de onderwijsinstelling NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle theorie en opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van NTI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Werken en studeren combineren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel werkenden kiezen voor een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het voor mij relevant? In het volgende gedeelte lees je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Engels A1, A2, B1 thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Engels A1, A2, B1: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms is dit optioneel). De taalcursus kun je afronden plusminus 10 maanden. Meestal kan het soms nog een stuk sneller. Onverwachte drukte? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding vereist?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Korte opleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Dikwijls is hier een bepaalde Engels A1, A2, B1 vooropleiding vereist. Een andere methoden kan zijn een 21+ examenof een ECV-certificaat. In de gratis studiegids vind je ruime info omtrent de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsaanbieders als bijvoorbeeld Nationale Handelsacademie (NHA) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zo weet je dat deze opleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als SG De Rooi Pannen. Tevens behaal je met een thuisstudie vaak een speciaal branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij afronding van een kortlopende cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Het gros van de instanties hebben ze mogelijkheid voor een Engels A1, A2, B1 klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Tevens is tarief van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via dit systeem bekijk je de belangrijke documenten voor jouw taalcursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Met jouw online lesomgeving kan men ook terecht voor webinars, geluidsbestanden, oefenexamens, oefeningen, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-talen-engels-a1-a2-b1

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit varieert van Mode Adviseur tot een opleiding als Naaitechnieken, en tegenwoordig dus ook de Engels A1, A2, B1 zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland relevant is voor mijn aspiraties? In de beschrijving hierna vind je een opsomming met de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Speciale opleidingen voor een eigen bedrijf
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Met sociale intelligentietest
 4. Laudius: Altijd op je eigen tempo
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte aanpak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

De thuisstudie Engels A1, A2, B1 online versneld volgen is haalbaar rond de €276,00. Maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Tip van de specialist: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een opleidingdie gericht is op jouw huidige werk, of een nieuwe baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisopleiding draagt rechtstreeks bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Waarom? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarbij mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus via je werk volgen is dus voor jullie beide relevant. Bij veel bedrijven mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Engels A1, A2, B1. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen groeien is een mooie doelstelling.

Wil jij graag je Engels verbeteren en internationaal kunnen aantonen dat je over een bepaald niveau beschikt (A1, A2 of B1)? Dan is de cursus Engels van NTI echt iets voor jou! Je gaat aan de slag met je lees-, spreek-, schrijf- en luistervaardigheden, zodat jij je straks uitstekend kunt redden in het Engels. Na afloop kun je deelnemen aan het Cambridge examen en een internationaal erkend diploma halen. 

Daarom kies je voor Engels A1, A2, B1 van het NTI:

 • Oefen met ‘real-life’ geluidsbestanden
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie