nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Grieks voor beginners

De taalcursus Grieks voor beginners digitaal volgen? Dankzij onze thuisstudie-vergelijker vind je uitgebreide info over goed aangeschreven thuisstudies, cursussen en trainingen in de categorie Grieks. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of misschien een cursus om je kennis te verbreden? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig veel gekozen thuiscursussen en studies van Nederlandse onderwijsaanbieders als Laudius en schrijf je vandaag nog in voor een thuisstudie Grieks voor beginners! Zelf je studietempo bepalen, een gratis proefles volgen, en altijd de beste begeleiding. Deze taalcursus kun je vanuit huis volgen vanaf €270,00 via NTI.

 • Super efficiënt studeren.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Volop feedback van je docent.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In juli 2024 scherpe tarieven.

Overzicht thuisstudies Grieks voor beginners juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIGrieks voor beginners16 maanden€270,00Meer informatie
Grieks voor beginners op eigen tempo thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Grieks voor beginners op eigen tempo vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat er ook bij jou speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze website is daarbij het ideale startpunt. Met behulp van onze website vind je uitgebreide info over een scala aan zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die passen bij jouw doelen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Grieks? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Grieks voor beginners(duaal of voltijd). Door deze taalcursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, altijd waar en wanneer jij wilt. Het is goed te doen samen met werk of een andere opleiding, buitenschoolse activiteiten en jouw gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Inschrijven voor een taalcursus Grieks voor beginners gaat erg gemakkelijk. In het bijgaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of kies voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: zelf je studietijd indelen en de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je ondersteund door een vaste docent.
 6. Na het afronden van de studie ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat zijn de huidige kosten van een Grieks voor beginners thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel lesmaterialen kun je via internet bekijken via bijvoorbeeld je telefoon of PC (ook tablets). Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Wel bestaat er een mentor of coach die jou door het traject helpen. De opleiding Grieks voor beginners kan men aanschaffen vanaf €270,00 via de onderwijsinstelling NTI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele begeleider van NTI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Meer en meer mensen zien hun kansen in een zelfstudie. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe werkt het precies, en is het wat voor mij? Hierna beantwoorden we de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Grieks voor beginners thuisstudies.

Kan ik direct starten met de taalcursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Grieks voor beginners: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Binnen afzienbare tijd worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De taalcursus kun je afronden plusminus 16 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat verschilt per studie. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO-studie of master? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Vaak is een relevante Grieks voor beginners vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis studiegids bekijk je de verdere details ten aanzien van de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van bedrijven zoals o.a. Fontys zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit betekent dat deze thuisopleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. ROC Da Vinci College. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een waardevol branchediploma als NIMA. Bij afronding van een kortlopende cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zodoende kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Meerdere onderwijsinstellingen hebben ze mogelijkheid voor een Grieks voor beginners klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en meer gerichte voorbereiding op examens. Onthoud wel: je moet jouw agenda erop aanpassen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Ook is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De erkende opleiders bieden een online leeromgeving. In deze omgeving check je de belangrijke documenten voor jouw taalcursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In deze speciale omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: webinars, praktijkvoorbeelden, video’s, oefeningen, geluidsbestanden, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-talen-grieks-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Je kunt vrijwel alles online studeren. Onder andere HBO Normatieve professionalisering tot en met Budgetcoach, en tegenwoordig dus ook de Grieks voor beginners zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn ambities? In onderstaande paragraaf vergelijk jij zelf onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Duizenden tevreden studenten
 3. NTI: Docenten komen uit de beroepspraktijk
 4. Laudius: Unieke premium card
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een thuisstudie Grieks voor beginners online volgen kan al vanaf €270,00. Maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De volgende posten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie die iets bijdraagt aan je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • Het traject draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (per 12 maanden) en nooit hoger dan €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een studie, training of cursus via jouw bedrijf volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. In de regel stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Grieks voor beginners. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

De gastvrijheid, het heerlijke klimaat, de schitterende natuur en talloze bezienswaardigheden maken Griekenland tot een populaire vakantiebestemming. Ga je naar Griekenland op vakantie of wil je uit interesse de taal leren? Dan is de cursus Grieks voor beginners van NTI wat je zoekt! Na afloop van de cursus zijn je spreek- en luistervaardigheid van het Nieuwgrieks goed ontwikkeld en beheers je het Griekse alfabet en ruim 1.500 woorden en uitdrukkingen. Schrijf je nu in voor deze praktijkgerichte cursus en praat mee over dagelijkse onderwerpen, schrijf brieven en e-mails en lees boeken, tijdschriften en kranten, allemaal in het Grieks.

Daarom kies je voor Grieks voor beginners van het NTI:

 • Praktijkgerichte cursus
 • Leer ruim 1.500 Griekse woorden
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie