nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Speed learning

De taalcursus Speed learning flexibel en snel thuis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker lees je alles over tientallen thuisopleidingen en studies in de categorie Taalvaardigheid en Vertalen. Streef je naar een carrièreboost? Voor jezelf beginnen? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Doorzoek en vergelijk direct kwalitatieve zelfstudies en thuiscursussen van respectabele onderwijsinstellingen als Nationale Handelsacademie (NHA) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuisstudie Speed learning! Studeren in jouw eigen tempo, up-to-date lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze taalcursus is beschikbaar vanaf €177,00 bij een opleider als LOI.

 • Zelf je studie indelen.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In juli 2024 leuke welkomstkorting.

Opleiders thuisstudie Speed learning juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOISpeed learning (snelleren)3 maanden€177,00Meer informatie
Speed learning (snel leren) vanuit huis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Speed learning flexibel thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat je denkniveau ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Middels onze vergelijker check je een ruim aanbod thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Taalvaardigheid en Vertalen? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Speed learning (snel leren)(duaal of voltijd). In deze taalcursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, vrijetijdsbesteding en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Het deelnemen aan een taalcursus Speed learning regel je razendsnel online. In onderstaand schema van onze studie-specialisten vind je alle details:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of neem direct een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben je enthousiast? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alles in orde is krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Nu kun je starten met leren: op eigen tempo de stof doornemen en toetsen / examens maken. Vanzelf heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een passend diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de huidige kosten van een Speed learning thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online met jouw smartphone, tablet of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken ze met minder dure docenten. Doorgaans bestaat er een mentor of coach die jou kan helpen. De opleiding Speed learning (snel leren) wordt al aangeboden vanaf €177,00 bij o.a. LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Met diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot aantal werkenden willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het veelzijdige aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het wat voor mij? In het volgende gedeelte geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige Speed learning (snel leren) thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de taalcursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Speed learning: je kan elke week starten met deze opleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Niet veel later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms is dit optioneel). De taalcursus heeft een looptijd van om en nabij de 3 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan je het ook sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben jij van plan te starten met een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Dikwijls is hier een passende Speed learning vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Echter kan het ook gaan om een 21+ examenof een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina achterhaal je ruime info m.b.t. de toelatingseisen van deze taalcursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van aanbieders als NCOI zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisstudies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Philipse Business School. Ook krijgen deelnemers soms een echt branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze manier zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Meerdere onderwijsinstellingen beschikken over een Speed learning klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Op deze plek vind je snel de meest handige tools voor je taalcursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, oefeningen, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, video’s. Ook kan je opdrachten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-speed-learning

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan HBO Conceptontwikkeling in de media tot Pedagogisch beleidsmedewerker en coach, en nu dus ook de Speed learning zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen past bij mijn doelen en wensen? In het volgende hoofdstuk vind je onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Speciale opleidingen voor een eigen bedrijf
 2. LOI: Slimme kennistrainer maakt leren nog makkelijker
 3. NTI: Start elk moment met jouw opleiding.
 4. Laudius: Je ontvangt 2 jaar lang gratis updates
 5. Thuiscursus.nl: Locaties door heel Nederland
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Zelf een thuisstudie Speed learning (snel leren) online versneld volgen kost om en nabij de €177,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Opgelet: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus of studie die relevant is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De studie heb je gekozen met het oog op de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De gemaakte studiekosten komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoezo? Je organisatie plukt ook de vruchten van jouw kennis. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een relevante opleiding via je werk volgen is dus een win-win situatie. Binnen veel organisaties mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Speed learning. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

De cursus Speed learning is voor iedereen die veel nieuwe informatie moet leren en onthouden een uitkomst. Met de cursus doe je in korte tijd een aantal eenvoudige vaardigheden op!

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie