loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Turks voor beginners

De taalcursus Turks voor beginners zelfstandig thuis volgen? Met www.thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je toonaangevende thuisstudies en cursussen om verder te komen binnen het domein Turks. Streef je naar een carrièreboost? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of juist een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Check en vergelijk moeiteloos tientallen relevante thuisopleidingen en cursussen van betrouwbare afstandsopleiders als LOI en schrijf je vandaag nog in voor een thuisstudie Turks voor beginners! Een opleiding die past bij je denkniveau, up-to-date lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze taalcursus is te koop vanaf €270,00 bij NTI.

 • Zelf beslissen over je studietempo.
 • Online account met studieplanning.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In augustus 2022 met introductie-aanbieding.

Overzicht thuisstudies Turks voor beginners augustus 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTITurks voor beginners16 maanden€270,00Meer informatie
Thuiscursus.nlTurks voor Beginners3-6 maanden€299,00Meer informatie
LAUDIUSTurks Voor Beginners (A1)5 maanden€159,00Meer informatie
Turks voor beginners thuis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Turks voor beginners op eigen tempo vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Onze thuisopleiding-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. In de vergelijker tref je een grote variëteit aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Turks? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Turks voor beginners(duaal of voltijd). In deze taalcursus doe je belangrijke kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Het is goed te doen samen met dagelijkse werkzaamheden, sportactiviteiten en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een taalcursus Turks voor beginners regel je razendsnel online. Door middel van het stappenplan hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of vraag een gratis proefles aan om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is het wat je had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is ontvang je het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend krijg je begeleiding van een ervaren docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt je beloond met een diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de tarieven van een Turks voor beginners thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Je schaf geen hele dure boeken aan. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je tablet, smartphone of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vanzelfsprekend is er een coach of begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Turks voor beginners kun je bestellen vanaf €270,00 via o.a. NTI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een professionele mentor van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de jongeren willen een thuisstudie volgen. De hoge mate van flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe werkt het precies, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte geven we antwoord op de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Turks voor beginners thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de taalcursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Turks voor beginners: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (soms is dit optioneel). De taalcursus kun je afronden circa 16 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het soms nog een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Korte opleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Gaat het om een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In sommige gevallen is een passende Turks voor beginners vooropleiding wel een minimum. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de opleidingspagina bekijk je de benodigde specificaties over de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven zoals o.a. NTI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze diploma’s net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld ROC de Leijgraaf. Ook levert de instelling vaak een waardevol branchediploma als NL Actief A. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Zo zal de buitenwereld zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Veel scholen hebben ook een Turks voor beginners klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen face to face spreken van de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Een negatief punt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In deze omgeving check je belangrijke info rondom jouw taalcursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In dit systeem log je in om de volgende zaken te bekijken: praktijkvoorbeelden, webinars, het lesmateriaal, oefenexamens, video’s, geluidsbestanden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-talen-turks-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken augustus 2022

Op afstand studeren is enorm populair. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Bijvoorbeeld HBO Didactiek tot en met Corporate en overheidscommunicatie, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Turks voor beginners zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan op mijn doelen en wensen? Onderstaand vind je een opsomming met de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Ingeschreven in het CRKBO
 2. LOI: Vakkundige docenten
 3. NTI: Online intelligentietest
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een hoogwaardige thuisstudie Turks voor beginners online versneld volgen doe je vanaf €270,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze onderdelen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Opmerking: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (augustus 2022). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus of studie die van belang is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • Het traject heb je gekozen met het oog op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten in kwestie zijn ten minste €250 (p/jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoezo? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarnaast kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een studie, training of cursus via de werkgever starten is dus voor jullie beide relevant. Bij veel bedrijven mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Turks voor beginners. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Wil jij de Turkse taal graag leren? De cursus Turks voor beginners is voor iedereen die graag de Turkse taal wil leren spreken, schrijven en verstaan. Tijdens deze cursus leer je de Turkse taal door stap voor stap nieuwe woorden en uitdrukkingen te leren. Hierdoor leer je in korte tijd de Turkse taal in de praktijk toe te passen. Je docent controleert het schriftelijke en gesproken huiswerk. Aan het eind van de cursus kun je over de meeste dagelijkse onderwerpen meespreken, brieven en e-mails schrijven en boeken, tijdschriften en kranten lezen.

Daarom kies je voor Turks voor beginners van het NTI:

 • Leer Turks spreken, lezen en schrijven
 • In 8 maanden 1500 Turkse woorden
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Elke dag starten

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie