nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Zweeds voor beginners

De taalcursus Zweeds voor beginners flexibel en snel thuis volgen? Met onze vergelijkingstool check & vergelijk je talloze thuiscursussen en studies in de categorie Zweeds. Streef je naar een carrièreboost? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of meer iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Bekijk en vergelijken direct goede thuiscursussen en studies van erkende scholen als Laudius en schrijf je vandaag nog in voor een thuisstudie Zweeds voor beginners! Een opleiding die past bij je denkniveau, een gratis proefles volgen, en fantastische praktijkdocenten. Deze taalcursus is te bestellen vanaf €270,00 bij bijvoorbeeld NTI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In juni 2023 aantrekkelijke acties.

Vergelijk thuisstudies Zweeds voor beginners juni 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIZweeds voor beginners16 maanden€270,00Meer informatie
LOIZweeds10 maanden€490,00Meer informatie
LAUDIUSZweeds Voor Beginners12 maanden€159,00Meer informatie
Zweeds voor beginners online vanuit huis

Bekijk aanbod en start vandaag al!

De opleiding Zweeds voor beginners thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat je denkniveau ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze vergelijkingssite is een ideaal vertrekpunt. Op deze website kom je in aanraking met een scala aan cursussen en beroepsopleidingenwaarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein Zweeds? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Zweeds voor beginners(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze taalcursus verdiep jij je volledig in het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw functie, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een taalcursus Zweeds voor beginners is niet moeilijk. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of vraag een gratis proefles aan om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: zelf je studietijd indelen en de lesstof erbij pakken en examens doen of projecten uploaden. Vanzelf krijg je begeleiding van een vaste docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele prijs Zweeds voor beginners thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom zijn de kosten zo laag? Je schaf geen hele dure boeken aan. De meeste lesstof vind je in jouw digitale leeromgeving, bijvoorbeeld op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Wel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Zweeds voor beginners is er al vanaf €270,00 bij bijv. NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De lesstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele mentor van NTI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Kies voor een erkende thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot deel van de jongeren willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en sluit het aan bij mijn wensen? In het volgende gedeelte geven we antwoord op de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Zweeds voor beginners thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de taalcursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Zweeds voor beginners: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De taalcursus kun je afronden zo’n 16 maanden. In veel gevallen bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en veel taalstudies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je op zoek naar een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Meestal is een toepasbare Zweeds voor beginners vooropleiding een van de voorwaarden. Echter kan het ook gaan om een 18-plus toets of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure achterhaal je ruime info inzake de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van scholen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Hogeschool SDO. Daarnaast levert de instelling vaak een waardevol branchediploma als NL Actief A. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zo zal de buitenwereld zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Flink wat onderwijs-bedrijven beschikken over een Zweeds voor beginners klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Wat minder positief is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving vind je snel de essentiële informatie voor je taalcursus en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving kan men ook terecht voor geluidsbestanden, het lesmateriaal, video’s, webinars, praktijkvoorbeelden, oefeningen. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-talen-zweeds-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2023

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Onder andere Slowaaks tot een studie als Bedrijfscounseling, en sinds kort dus ook de Zweeds voor beginners zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die in lijn is met mijn situatie? Hierna vind je de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Erkenning door het ministerie van onderwijs
 2. LOI: Met speciale online hoorcolleges
 3. NTI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 4. Laudius: Hulp bij het kiezen van een studie
 5. Thuiscursus.nl: Gratis opleidingsbrochure
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een thuisstudie Zweeds voor beginners online volgen kan al vanaf €270,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Jouw studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze specifieke elementen kun je aftrekken:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Opmerking: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juni 2023). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus of studie die gericht is op jouw huidige- of toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De studie vormt een bijdrage voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • Jouw totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per 52 weken), en maximaal €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Het bedrijf waar je werkt kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een erkende studie via jouw bedrijf volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Zweeds voor beginners. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Het Zweeds wordt niet alleen in Zweden gesproken, maar is naast het Fins de tweede officiële landstaal van Finland. Kenmerkend voor de uitspraak is de zangerige klank, een soort muzikaal accent waar in de cursus Zweeds voor beginners van het NTI veel aandacht aan wordt besteed. Na afronding van deze cursus zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1.500 woorden en uitdrukkingen. Dat betekent dat je over de meeste dagelijkse onderwerpen kunt meepraten, brieven en e-mails kunt schrijven en boeken, tijdschriften en kranten kunt lezen. Interessant? Schrijf je dan nu in!

Daarom kies je voor Zweeds voor beginners van het NTI:

 • Praktijkgerichte cursus
 • Leer ruim 1.500 Zweedse woorden
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie