nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie VWO Management en organisatie

De opleiding VWO Management en organisatie flexibel en snel thuis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker vind je toonaangevende thuiscursussen en studies in de categorie VMBO-HAVO-VWO. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of juist toe aan volledig iets nieuws? Check en vergelijk eenvoudig goede thuisstudies van vooraanstaande instellingen als NHA en ga meteen aan de slag met een thuisstudie VWO Management en organisatie! Studeren in jouw eigen tempo, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze opleiding kun je al volgen vanaf €434,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In juli 2024 scherpe kortingen.

Overzicht thuisstudies VWO Management en organisatie juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIVWO Management en organisatie7 maanden€434,00Meer informatie
VWO Management en organisatie thuis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding VWO Management en organisatie op afstand volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er bij jou ook speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek check & vergelijk je een ruim aanbod cursussen en beroepsopleidingenwaarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie VMBO-HAVO-VWO? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie VWO Management en organisatie(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze opleiding verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Je kunt het prima combineren met dagelijkse werkzaamheden, vrijwilligerswerk en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Van start gaan met een opleiding VWO Management en organisatie regel je razendsnel online. In het volgende stukje kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben jij overtuigd? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt je lesstof bestuderen en examens doen of projecten uploaden. Uiteraard ontvang je regelmatig feedback van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt wordt je beloond met een diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de huidige kosten van een VWO Management en organisatie thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is het zo voordelig? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal vind je in jouw digitale leeromgeving met jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Vaak is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding VWO Management en organisatie kun je al volgen vanaf €434,00 bij o.a. LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer arbeiders kiezen voor een studie aan huis. Het zelf kunnen bepalen en het veelzijdige aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte beantwoorden we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige VWO Management en organisatie thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus VWO Management en organisatie: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je dikwijls binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen afzienbare tijd krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (niet verplicht bij alle studies). De opleiding heeft een studietijd van om en nabij de 7 maanden. Meestal zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Beroepsopleidingen en praktische studies hebben in de regel weinig basiseisen. Ben jij van plan te starten met een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een relevante VWO Management en organisatie vooropleiding wel een minimum. Als alternatief vragen ze vaak een 21+ toetsof een bepaald certificaat. Via de site van de onderwijsinstelling kun je terecht voor meer informatie over de toelatingseisen van deze opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen zoals o.a. NCOI zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat jouw behaalde diploma net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld HKU. Ook krijgen deelnemers soms een officieel branchediploma als NIMA. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere onderwijsinstellingen hebben ze mogelijkheid voor een VWO Management en organisatie klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving vind je snel de belangrijke documenten voor jouw opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze speciale omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefeningen, webinars, video’s, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-voortgezet-onderwijs-vwo-management-en-organisatie

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit loopt van Tsjechisch tot aan HBO Business IT en Management, en dus ook de VWO Management en organisatie zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn doelen en wensen? Onderstaand lees je over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 2. LOI: Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past
 3. NTI: Gemiddelde score 8.2
 4. Laudius: Vakkundige docenten
 5. Thuiscursus.nl: Termijnbetaling mogelijkheden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Zelf een thuisstudie VWO Management en organisatie online versneld volgen is realistisch vanaf €434,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De volgende factoren mag je aftrekken:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Houd er rekening mee: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingdie belangrijk is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De opleiding is gericht op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (jaarlijks). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Jouw baas kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Bovendien zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever is dus voor jullie beide relevant. Soms stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding VWO Management en organisatie. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wie het officiële VWO-certificaat management en organisatie wil behalen, kiest voor de LOI. Je kunt starten wanneer je wilt en hoeft niet naar school. Studeren doe je flexibel thuis met online begeleiding door een ervaren docent uit het voortgezet onderwijs. Zo bereid je je via  thuisstudie perfect voor op het officiële deelstaatsexamen VWO management en organisatie. Het VWO-certificaat dat je haalt is op alle fronten erkend en heeft precies dezelfde waarde als dat van een dag- of avondschool.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie