nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie VWO Rekenen 3F

De opleiding VWO Rekenen 3F vanuit huis volgen? Middels Thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over de meest interessante thuiscursussen en opleidingen gerelateerd aan VMBO-HAVO-VWO. Wil je hogerop in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of juist zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk heel eenvoudig de beste opleidingen en thuisstudies van erkende instellingen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en schrijf je vandaag nog in voor een thuisstudie VWO Rekenen 3F! Een studie die past bij jouw niveau, het meest actuele lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €248,00 via LOI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Volledig online studeren.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In juli 2024 voordelig starten.

Vergelijk thuisstudies VWO Rekenen 3F juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIVWO Rekenen 3F4 maanden€248,00Meer informatie
NHAVWO Rekenvaardigheid 3F3 maanden€119,00Meer informatie
VWO Rekenen 3F thuis volgen

Bekijk aanbod en start vandaag al!

De opleiding VWO Rekenen 3F thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat er bij jou ook speelt, er is ontzettend veel mogelijk! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Op deze website vergelijk je een ruim aanbod opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je verder leren binnen het domein VMBO-HAVO-VWO? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie VWO Rekenen 3F(duaal of voltijd). Door deze opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, zo snel of langzaam als jij dat wil. Uitstekend te combineren met jouw huidige werk, muziek of sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Het deelnemen aan een opleiding VWO Rekenen 3F is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Download de gratis studiegids of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alle gegevens compleet zijn komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en colleges terugkijken. Bij alle opleiders heb je regelmatig contact met een erkende docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat is de prijs van een VWO Rekenen 3F thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is het zo voordelig? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een tablet, smartphone of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. In de regel bestaat er een mentor of coach die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding VWO Rekenen 3F kun je al volgen vanaf €248,00 via LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Binnen no-time een echte opleiding starten

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Steeds meer medewerkers willen vanuit huis studeren. De flexibele manier van studeren en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Worden er geen strenge eisen gesteld, en past het bij mijn ambities? Hieronder lees je de meest gestelde vragen over zelfstandige VWO Rekenen 3F thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus VWO Rekenen 3F: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je meestal binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De opleiding heeft een studietijd van ongeveer 4 maanden. Als je veel tijd hebt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Soms is een bepaalde VWO Rekenen 3F vooropleiding een voorwaarde. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Via de site van de onderwijsinstelling bekijk je de benodigde specificaties met betrekking tot toelatingseisen van deze opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders als bijvoorbeeld NHA worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Mediacollege Amsterdam. Daarbij behaal je met een thuisstudie vaak een echt branchediploma als Visagie Branchediploma. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Daarmee is het voor iedereen duidelijk dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Flink wat opleidersgeven ook een VWO Rekenen 3F klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen direct antwoord op vragen en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via dit systeem vind je snel de belangrijke documenten voor jouw opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze speciale omgeving kun je terecht voor ondermeer oefenexamens, oefeningen, webinars, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-voortgezet-onderwijs-vwo-rekenen-3f

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit varieert van Aromatherapie t/m Dierenartsassistent, en dus ook de VWO Rekenen 3F zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan bij mijn ambities? Bijgaand lees je over de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Studie in jouw eigen tempo afronden
 3. NTI: Flexibel studeren
 4. Laudius: Binnen 1 minuut starten
 5. Thuiscursus.nl: Brochure ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een thuisstudie VWO Rekenen 3F online versneld volgen kost om en nabij de €248,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke zaken kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Advies van de adviseur: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een volwaardige opleiding die van belang is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisopleiding is gericht op de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De totale kosten zijn ten minste €250 (jaarlijks). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarnaast kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een relevante opleiding via je werk volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Bij veel bedrijven is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding VWO Rekenen 3F. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Wie het officiële VWO-certificaat rekenen 3F wil behalen, kiest voor de LOI. Je kunt starten wanneer je wilt en hoeft niet naar school. Studeren doe je flexibel thuis met online begeleiding door een ervaren docent uit het voortgezet onderwijs. Zo bereid je je via thuisstudie perfect voor op het officiële deelstaatsexamen VWO rekenen 3F. Het VWO-certificaat dat je haalt is op alle fronten erkend en heeft precies dezelfde waarde als dat van een dag- of avondschool.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie